Antena 3 CNN Externe Nikita, arestată în Spania. A ameninţat că îşi va da foc în faţa Ambasadei, dacă nu-şi va recupera fiica

Nikita, arestată în Spania. A ameninţat că îşi va da foc în faţa Ambasadei, dacă nu-şi va recupera fiica

Nikita, arestată în Spania. A ameninţat că îşi va da foc în faţa Ambasadei, dacă nu-şi va recupera fiica
Sursa foto: Foto: neotim.ro
10 Ian 2011   •   17:39

Nikita are din nou probleme. După ce a plecat, împreună cu fiica ei, în Spania, acum se pare că ar fi fost arestată. Mai mult, autorităţile de acolo i-ar fi luat copilul iar Nikita ameninţă că îşi va da foc în faţa Ambasadei, dacă nu-şi va recupera fiica. Iată întreg filmul scandalului.

Şi-a luat fiica şi a plecat din ţară în speranţa unei vieţi mai bune. A dat însă de probleme şi mai mari. Nikita ar fi fost arestată în Malaga, Spania. Deşi plănuia să stea la rude, Nikita a ajuns într-un centru dedicat mamelor singure. Toate bune şi frumoase, până când la uşă a apărut tatăl fetiţei.

"A început să mă bată. A dat cu pumnii şi cu picioarele în mine, de faţă cu toată lumea. Voia să-mi ia copilul!", a declarat Nikita, pentru www.stl.ro.

Aşa cum o cunoaştem cu toţii, Nikita nu a stat cu mâinile în sân. A ripostat şi a început o bătaie în toată regula. Poliţiştii chemaţi de angajatul centrului nu au stat pe gânduri şi i-au arestat pe cei doi protagonişti.

"Ajutaţi-mă, mi-au luat copilul! M-au bătut la secţie şi mi-au luat copilul. Un poliţist şi o poliţistă m-au bătut! Nu ştiu o boabă de spaniolă. Au venit nişte femei, aveau nişte condici, cred că sunt martore sau nu ştiu ce. Mi-au pus la dispoziţie un avocat din oficiu, dar nu înţeleg ce se petrece! Sunt a nimănui aici!"

Trecutul nu o recomandă însă pe Nikita ca pe cea mai calmă persoană din lume. Nu de puţine ori, a făcut scandal din nimic. De această dată însă, gluma s-a cam îngroşat. Şi, ca de obicei, Nikita nu vrea să stea cu mâinile în sân. Deocamdată însă, din fericire ameninţările ei nu pot fi puse în practică, pentru că Nikita se află în arest.


Nikita ameninţă că îşi dă foc în Spania, după ce autorităţile i-au luat copilul

×
Subiecte în articol: ambasada Spania arestata foc
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close