Antena 3 CNN Externe Nivelul de alertă de la Casa Albă, ridicat la „roșu”. Donald Trump și familia sa au fost duși în buncăr

Nivelul de alertă de la Casa Albă, ridicat la „roșu”. Donald Trump și familia sa au fost duși în buncăr

Președintele american Donald Trump a fost dus într-un buncăr în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru că Serviciul de Protecție s-a temut pentru siguranța lui.

Nivelul de alertă de la Casa Albă, ridicat la „roșu”. Donald Trump și familia sa au fost duși în buncăr
Sursa foto: Hepta
01 Iun 2020   •   08:31

Alături de șeful statului în buncăr au ajuns și soția lui, Melania Trump dar și fiul lor cel mic. Potrivit CNN, președintele și familia lui au stat în adăpost mai puțin de o oră, atât timp cât în fața Casei Albe au stat protestatarii violenți. 

Este o măsură de securitate ce se aplică automat de îndată ce nivelul de alertă în clădirea administrației americane este ridicat. 

Mai mult decât atât, Casa Albă și-a informat angajații care vin la muncă să își ascundă ecusoane până ajung la controlul de securitate, de teamă că ar putea fi linșați de protestatari. 

În SUA, 25 de orașe sunt deja sub stare de asediu iar protestele s-au extins în 16 state. Manifestațile au ajuns și peste ocean, la Londra sute de oameni au protestat în fața Ambasadei SUA. Proteste similare au avut loc în Germania și Danemarca. 

Nivelul de alertă de la Casa Albă, ridicat la „roșu”. Donald Trump a fost dus în buncăr

×
Subiecte în articol: Donald Trump buncar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close