Antena 3 CNN Externe O bătrânică opreşte un jaf luându-i la bătaie pe hoţi cu o sacoşă

O bătrânică opreşte un jaf luându-i la bătaie pe hoţi cu o sacoşă

O bătrânică opreşte un jaf luându-i la bătaie pe hoţi cu o sacoşă
Sursa foto: Foto: Videonews
08 Feb 2011   •   13:09

Luni, 7 februarie, în jurul orei 9:30, pe o stradă aglomerată din Northampton, Marea Britanie, un magazin de bijuterii a fost atacat de un grup de şase bărbaţi, informează Northampton Chronicle & Echo.

Aceştia purtau căşti de protecţie pentru a nu putea fi identificaţi şi au încercat să spargă vitrina magazinului cu baroase, pentru a fugi cu bijuteriile expuse. Angajaţii, în stare de şoc, încercau disperaţi să dea alarma şi să închidă panourile de protecţie.

Oamenii de pe stradă priveau cu uimire evenimentele care se desfăşurau în faţa lor, un cameraman din zonă a reuşit, chiar, să surprindă inedita tentativă de jaf.

Singura persoană care s-a gândit să intervină a fost o bătrânică, care a decis să rămână anonimă, aceasta stătea de vorbă cu două cunoştinţe pe stradă, când a văzut agitaţia. S-a hotărât în acel moment că nu poate permite hoţilor să jefuiască magazinul, a pus mâna pe sacoşă şi i-a împiedicat cum a putut mai bine.

Încurajaţi de îndrăzneala bătrânei, mai mulţi oameni au luat atitudine şi au reuşit să-l reţină pe unul dintre hoţi, în timp ce aceştia erau puşi pe fugă de "corecţia" aplicată de eroina de ocazie.

Pe lângă hoţul reţinut de mulţime, poliţia a reuşit să îi areste şi pe restul de cinci participanţi la jaful magaznului de bijuterii.

 

×
Subiecte în articol: batrana jaf bătaie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close