Antena 3 CNN Externe O femeie din India a murit după ce Poliția i-a luat butelia de oxigen ca să-i fie salvată viața unui VIP

O femeie din India a murit după ce Poliția i-a luat butelia de oxigen ca să-i fie salvată viața unui VIP

Caz revoltător într-un oraș din nordul Indiei. O femeie care avea COVID a murit după ce polițiștii i-au confiscat butelia de oxigen pentru a-i da o șansă la viață unui VIP.

O femeie din India a murit după ce Poliția i-a luat butelia de oxigen ca să-i fie salvată viața unui VIP
de Gabriel Dano    |    01 Mai 2021   •   00:01

Totul a avut loc în fața unui spital privat din orașul Agra, situat în nordul Indiei.

În zadar a încercat fiul pacientei să îi convingă pe oamenii legii să-i acorde acesteia o șansă la viață. Tânărul s-a pus în genunchi și a sperat până în ultima clipă că-i va înduplecape agenți.

“Viața mamei mele nu este suficient de valoroasă?”, i-a întrebat tânărul pe ofițerii care aveau ordin să îndeplinească misiunea. Filmarea șocantă în care apare fiul pacientei a devenit virală și i-a revoltat pe oameni.

“Mama va muri dacă îi luați butelia cu oxigen”, le-a spus Anmol Goyal polițiștilor, conform publicației The Independent.

Tânărul a povestit că familia lui făcuse un efort uriaș ca să facă rost de oxigen femeii. Buteliile de acest gen se găsesc foarte greu, iar multe dintre rudele pacienților de COVID-19 apelează la piața neagră.

Din nefericire, femeia s-a stins din viață la două ore după ce polițiștii i-au luat butelia de oxigen ca să ajute un VIP.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close