Antena 3 CNN Externe O femeie din Wuhan, suspectă de coronavirus, a încercat să răspândească virusul printre toți vecinii

O femeie din Wuhan, suspectă de coronavirus, a încercat să răspândească virusul printre toți vecinii

O femeie care locuiește în Wuhan, China, suspectă de coronavirus, a scuipat intenționat pe mânerele de la casele vecinilor. 

O femeie din Wuhan, suspectă de coronavirus, a încercat să răspândească virusul printre toți vecinii
de Claudia Simion    |    11 Feb 2020   •   11:02

Se pare că clădirea în care locuia femeia a fost pusă în carantină, după ce mai mult de 30 de persoane din acel complex au fost diagnosticate cu coronavirus, potrivit Daily Mail

Femeia a fost văzută făcând gestul șocant prin intermediul camerelor de supraveghere. După ce s-a asigurat că nimeni nu o vede, a început să se plimbe de la o ușă la cealaltă și să scuipe pe clanțe. Poliția cercetează în acest moment cazul, potrivit presei locale.

În ultimele 24 de ore peste 100 de oameni au murit răpuşi de virusul fără leac. Bilanţul total a ajuns astfel la 1.018 morţi, iar numărul cazurilor confirmate a depăşit 43.000.

În plină criză medicală, preşedintele chinez a avut prima sa apariţie publică de la finalul lunii ianuarie. "Trebuie să luptăm în această bătălie, în acest război total, război al poporului împotriva epidemiei, cu încredere totală. Trebuie să avem încrederea că vom câştiga!", a spus Xi Jinping, preşedintele Chinei.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Wuhan China coronavirus
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close