Antena 3 CNN Externe O tânără din România stabilită în Belgia a fost ucisă pe o trecere de pietoni - VIDEO

O tânără din România stabilită în Belgia a fost ucisă pe o trecere de pietoni - VIDEO

O tânără din România stabilită în Belgia a fost ucisă pe o trecere de pietoni - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
02 Apr 2019   •   13:00

Moartea unei românce de 30 de ani, stabilită în Belgia, a stârnit revoltă în localitatea în care aceasta locuia. Femeia a a fost lovită de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Oamenii cer acum autorităţilor să ia măsuri pentru siguranţa pietonilor din zona în care a avut loc accidentul. În trecut, mai multe persoane au fost lovite de maşini pe aceeaşi trecere de pietoni.

Românca de 30 de ani era stabilită într-o localitate de lângă Bruxelles. Femeia ieşea dintr-un parc şi a încercat să traverseze strada pe trecerea de pietoni, atunci când a fost lovită puternic de o maşină. Din păcate, paramedicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Două maşini s-ar fi oprit să-i acorde prioritate româncei, însă, a treia a lovit-o din plin. La volan se afla un tânăr de 19 ani care a fost reţinut pe loc, dar eliberat ulterior. Decizia a fost luată după ce procurorii au stabilit că tânărul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor şi nu avea cazier. În urma tragediei, problemele cu privire la siguranţa pietonilor au stârnit o dezbatere aprinsă.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close