Antena 3 CNN Externe Omagiu pentru Kobe Bryant. Sabrina Ionescu a vorbit despre relația ei cu legendarul baschetbalist în fața a zeci de mii de fani

Omagiu pentru Kobe Bryant. Sabrina Ionescu a vorbit despre relația ei cu legendarul baschetbalist în fața a zeci de mii de fani

Lacrimi, emoţii puternice, dar şi bucurie la Staples Center într-o ceremonie tribut pentru Kobe Bryant şi fiica sa, Gigi. Pe terenul pe care baschetbalistul a scris istorie, au urcat acum soţia sa şi prieteni apropiaţi din lumea sportului şi din show-biz. 

Omagiu pentru Kobe Bryant. Sabrina Ionescu a vorbit despre relația ei cu legendarul baschetbalist în fața a zeci de mii de fani
Sursa foto: Instagram/@vanessabryantkobe824gigi2
25 Feb 2020   •   13:12

De la spectacol nu au lipsit nici fanii. Peste 20.000 de oameni s-au aflat în tribune, în timp ce alte câteva mii au colorat străzile din Los Angeles în galben si mov, la acest ultim omagiu adus legendarului baschetbalist. 

Copleşită de emoţii, Vanessa Bryant a vorbit cu lacrimi în ochi despre Kobe. Şi uriaşii Shaquille O'Neal şi Michael Jordan şi-au putut stăpâni cu greu emoţiile. Legendarul număr 23 al celor de la Chicago Bulls, a dezvaluit că pentru el Kobe a fost ca un frate. 

Pe scenă a mai urcat şi baschetbalista şi prietena apropiată Diana Taurasi, dar şi Sabrina Ionescu, jucătoare de baschet de origine română considerată cea mai talentată baschetbalistă din Campionatul Universitar.

Sabrina, vedetă a echipei de baschet din Oregon, a vorbit cu lacrimi în ochi despre Kobe, pe care l-a considerat un mentor și prieten în același timp. Românca a fost apropiată și de Gigi, pe care o antrena ocazional.

Aceasta a dezvăluit că Kobe a fost o inspirație pentru ea și de multe ori cei doi își dădeau mesaje de încurajare înainte de meciuri.  

De la ceremonie nu au lipsit nici vedetele din lumea show-biz. Beyonce a interpretat melodia „XO”, una dintre preferatele lui Kobe Bryant, în timp Alicia Keys a cântat la pian „Sonata Lunii” compusă de Beethoven. 

Cu câteva ore înainte de startul ceremoniei, soţia lui Kobe Bryant a dat în judecată proprietarul companiei care deţinea elicopterul pentru că a permis pilotului să decoleze în condiţii meteo nefavorabile. 

Kobe şi Gigi Bryant şi alţi 7 oameni au murit pe 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau, s-a prăbuşit.

Omagiu pentru Kobe Bryant

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant omagiu sabrina ionescu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close