Antena 3 CNN Externe Panică într-un campus din Philadelphia, după ce doi fugari au intrat înarmaţi în curte

Panică într-un campus din Philadelphia, după ce doi fugari au intrat înarmaţi în curte

Panică într-un campus din Philadelphia, după ce doi fugari au intrat înarmaţi în curte
Sursa foto: Foto: temple-news.com
22 Noi 2010   •   09:42

Incident armat într-un campus din Philadelphia. Doi indivizi care fugeau de poliţie au pătruns înarmaţi în curtea instituţiei. Oamenii legii l-au împuşat pe unul dintre ei, iar celălat a fost arestat. 

Totul a început când cei doi răufăcători au încercat să fure o maşină de lux. Au urcat la bordul autoturismului şi au pornit în trombă pe străzi. Un echipaj de poliţie a încercat să-i oprească dar fără succes. Imediat, oamenii legii au plecat în urmărire.

După o cursă nebună de câteva zeci de kilometri, maşina hoţilor s-a izbit de un zid. Era gardul exterior al campusului Universităţii Pennsylvania din oraş.

Răufăcătorii au ieşit din maşină şi au încercat să fugă printre clădiri. Au deschis focul asupra poliţiştilor şi a agenţilor de pază din campus. Ofiţerii au tras şi ei şi l-au ucis pe unul dintre fugari. Cel de-al doilea s-a predat imediat.

Întregul episod s-a petrecut la primele ore ale dimineţii, când cei mai mulţi stuidenţi dormeau. Altfel, atacul se putea solda cu multe victime colaterale. Evenimentul a determinat conducerea universităţii să sporească măsurile de securitate din campus. 

Panică într-un campus din Philadelphia


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close