Antena 3 CNN Externe Premierul Islandei a fost surprins de cutremur chiar în timp ce acorda un interviu online despre criza COVID-19

Premierul Islandei a fost surprins de cutremur chiar în timp ce acorda un interviu online despre criza COVID-19

Katrin Jakobsdottir, Prim-Ministrul Islandei, a fost suprinsă de un cutremur cu magnitudinea de 5.6 în propria casă, chiar în timp ce acorda un interviu online despre măsurile luate împotriva raspândirii COVID-19.

Premierul Islandei a fost surprins de cutremur chiar în timp ce acorda un interviu online despre criza COVID-19
Sursa foto: sbs.com.au
de Mia Lungu    |    22 Oct 2020   •   11:15

Premierul Islandei, Katrin Jakobsdottir, a fost surprinsa de cutremur chiar în timpul unui interviu pe care îl acorda online de acasa.

Aceasta a fost contactată de jurnaliștii de la ziarul american "The Washington Post”" pentru a povesti despre sistemul de sănătate și măsurile luate pe timpul pandemiei. În timp ce lăuda calitatea serviciilor medicale din Islanda, a fost întrerupta de un seism de 5.6 grade care a mișcat pentru câteva secunde casa.

Surprinsă și evident speriată la început, aceasta se aude exclamând: „Oh, Doamne, are loc un loc un cutremur. Îmi pare rău, are loc un cutremur acum. Wow”

Cu toate astea, Katrin Jakobsdottir depașește repede momentul și chiar iși permite o mica gluma.

Premierul Islandei a fost surprins de cutremur chiar in timp ce acorda un interviu online despre criza COVID19

„Ei bine, aceasta este Islanda” a spus aceasta zâmbind, după ce a dat asigurări ca totul este în regulă și clipa de spaimă a trecut. Islanda fiind cunoscută pentru vulcanii ei activi și cutremure frecvente.

 

×
Subiecte în articol: cutremur COVID-19
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close