Antena 3 CNN Externe Președintele SUA Donald Trump a anunțat că se externează

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că se externează

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că se externează din spital întrucât s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anunțat pe Twitter că va părăsi Walter Reed Medical Center la ora locală 6.30 PM.

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că se externează
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   22:09

"Mă simt foarte bine. Să nu vă fie teamă de Covid. Nu-l lăsați să vă domine viața", a mai scris Donald Trump, pe Twitter.

"Am dezvoltat, în cadrul Administrației Trump, medicamente și tratamente spectaculoase. Mă simt mai bine decât acum 20 de ani", a adăugat el. Donald Trump a fost internat vineri la Walter Reed Medical Center după ce a avut febră și i s-a administrat oxigen la Casa Albă după ce cu o noapte în urmă fusese testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Potrivit oficialilor Casei Albe, internarea în spital a președintelui american a fost ca precauție, iar Trump a transmis mai multe clipuri din timpul spitalizării.

Informația a fost prezentată și comentată de Mihai Gâdea la 'Sinteza Zilei':

Între timp, secretarul de presă al Preşedinţiei SUA, Kayleigh McEnany, şi doi dintre asistenţii acesteia au primit rezultate pozitive la testele pentru depistarea coronavirusului. Aceștia se numără printre cele cel puţin 18 persoane de la Casa Albă sau din cadrul echipei de campanie a lui Donald Trump diagnosticate cu COVID-19 în ultima săptămână.

Donald Trump a fost tratat de medici cu un cocktail de anticorpi sintetici produs de compania Regeneron, antiviralul Remdesivir, Dexametazonă, Aspirină, Pepcid, Melatonină, Vitamina D și Zinc. Cocktailul de anticorpi sintetici luat de preşedintele american nu se află în schemele oficiale anti-Covid din SUA şi nici din Europa.

×
Subiecte în articol: Donald Trump COVID-19
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close