Antena 3 CNN Externe Substanțe interzise scoase la lumină în raportul medico-legal al lui George Floyd: E de 100 de ori mai activ ca morfina!

Substanțe interzise scoase la lumină în raportul medico-legal al lui George Floyd: E de 100 de ori mai activ ca morfina!

Mihai Gâdea a prezentat joi seară, la Antena 3, raportul medico-legal a lui George Floyd.

Substanțe interzise scoase la lumină în raportul medico-legal al lui George Floyd: E de 100 de ori mai activ ca morfina!
Sursa foto: Hepta
04 Iun 2020   •   22:09

În document se arată că Floyd avea coronavirus, de asemenea în corpul victimei s-au gîsit mai multe substanțe interzise. Printre acestea se numără fentanilul, care e un analgezic sintetic utilizat ca anestezic general și în tratamentul durerilor cronice și severe, este eliberat doar pe bază de rețetă specială pentru substanțe narcotice, este utilizat ilicit ca drog, adesea asociat cu heroină și cocaină.

Fentanilul este același opioid care a reprezentat cauza morții și a lui Prince și a lui Tom Petty.

”Are mare importanță că aceste substanțe s-au găsit în sângele lui. Din ce am văzut eu din acel buletin au făcut determinări de mare acuratețe în sânge și urină. Fentanilul este un morfinic de sinteză, de mare activitate. Se folosește în terapie, ca analgezic. E de circa 100 de ori mai activ ca morfina.”, a declarat academicianul Victor Voicu.

George Floyd a murit însă din cauza asfixierii.

×
Subiecte în articol: raportul medico-legal George Floyd
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close