Antena 3 CNN Externe Răsturnare de situație în cazul victimelor din Sri Lanka. Autoritățile au descoperit că bilanțul celor care și-au pierdut viața este mult mai mic

Răsturnare de situație în cazul victimelor din Sri Lanka. Autoritățile au descoperit că bilanțul celor care și-au pierdut viața este mult mai mic

Răsturnare de situație în cazul victimelor din Sri Lanka. Autoritățile au descoperit că bilanțul celor care și-au pierdut viața este mult mai mic
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
26 Apr 2019   •   11:49

Informaţii suprinzătoare vin din Sri Lanka. Autorităţile au revizuit numărul victimelor şi au stabilit că, nu este de 359 de morţi, cât se anunţese iniţial, ci de 253. 

Diferenţa de peste 100 de victime a apărut dintr-o eroare a autorităţilor care dau vina pe violenţa exploziilor ce a făcut extrem de dificilă operaţiunea de identificare a rămăşiţelor umane. 
 
Autorităţile au transmis, de asemenea, noi imagini de pe camerele de supraveghere dintr-un hotel de cinci stele, care au surprins prima explozie ce a zguduit clădirea. Un tânăr care s-a plimbat minute bune prin mulţime s-a detonat şi a declanşat infernul. 

Nouă terorişti au fost identificaţi până acum. Doi dintre ei sunt fiii lui Mohammad Yusuf Ibrahim, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Sri Lanka. Şi-a construit averea prin comerţul cu mirodenii. Şi chiar a fost decorat de şeful statului. Bărbatul este acuzat că şi-a ajutat cei doi băieţi să comită atentatele.

Unul dintre ei este considerat "creierul" atacurilor. Ca să apere secretele operaţiunii, soţia lui s-a aruncat în aer cu toţi cei trei copii.

Lumea rămâne în doliu în memoria victimelor. În Dubai, cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, a fost luminată joi seara în culorile steagului statului Sri Lanka. 


 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close