Antena 3 CNN Externe Român arestat în şuturi şi pumni, în aplauzele mulţimii, după ce a vrut să omoare patru poliţişti, în Madrid

Român arestat în şuturi şi pumni, în aplauzele mulţimii, după ce a vrut să omoare patru poliţişti, în Madrid

Un tânăr român, în vârstă de 18 ani, a fost arestat în şuturi şi pumni, în aplauzele mulţimii, pe o stradă din Madrid, după ce a intrat cu o maşină furată, cu peste 100 de km/h, într-o maşină a Poliţiei, în încercarea de a ucide patru poliţişti.

Român arestat în şuturi şi pumni, în aplauzele mulţimii, după ce a vrut să omoare patru poliţişti, în Madrid
Sursa foto: El Pais / abc.es
de Alin Tarnovschi    |    03 Mar 2021   •   11:30

Totul s-a întâmplat dumiincă, 28 februarie 2021, pe străzile din Madrid, acolo unde românul a început o urmărire ca în filme cu Poliţia, după ce a furat un autoturism marca Honda.

Potrivit presei din Spania, românul fusese arestat cu numai câteva zile înainte, şi eliberat între timp, după ce a fost prins în timp ce fura catalizatoare de maşini.

După ce a furat maşina, împreună cu trei prieteni, toţi cetăţeni spanioli, românul aflat la volanul autoturismului, a condus cu peste 100 km/h şi a lovit, pe rând, mai multe maşini, un motociclist şi un biciclist.

Printre victimele sale se află chiar şi o femeie însărcinată, dar care a a suferit doar răni uşoare.

La un moment dat, un echipaj de Poliţie a încercat să îl blocheze pe şofer şi să îl provoace să oprească, însă românul a accelerat puternic şi a intrat frontal în maşina în care se aflau patru poliţişti.

Persecución en Serrano: el conductor carece de carné, tiene antecedentes y arrolló a una embarazada en Videos

Din impact, maşina a ricoşat într-o clădire şi s-a oprit. Zeci de poliţişti au sărit pe maşină şi i-au reţinut pe cei patru tineri.

În şuturi şi pumni, dar şi în aplauzele mulţimii, românul şi prietenii săi au fost prinşi, încătuşaţi şi băgaţi în autospecialele Poliţiei, notează El Pais.

În urma accidentului, cei patru poliţişti aflaţi în autospeciala lovită au suferit răni la coloană, toţi fiind internaţi în spitalele din Madrid.

Când a fost arestat, românul ar fi precizat că intenţia lui a fost să îi ucidă pe cei patru poliţişti.

×
Subiecte în articol: Madrid
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close