Antena 3 CNN Externe Un român a bătut cu sălbăticie o bătrână, în Valencia, pentru a-i fura 40 de euro

Un român a bătut cu sălbăticie o bătrână, în Valencia, pentru a-i fura 40 de euro

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat, după ce a bătut cu sălbăticie o bătrână, în scara unui bloc din Valencia pentru a-i fura 40 de euro din portofel. Atacul extrem de violent a fost surprins de o cameră de supraveghere și a stârnit revoltă pe internet.

Un român a bătut cu sălbăticie o bătrână, în Valencia, pentru a-i fura 40 de euro
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2020   •   19:00

Totul s-a întâmplat, ieri, într-o scară de bloc din Valencia (Spania), acolo unde românul de 34 de ani a urmărit o bătrână și apoi a încercat să îi fure portofelul.

Atacul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar cruzimea de care a dat dovadă românul a stârnit revoltat tuturor celor care au urmărit imaginile.

Pe acestea se poate observa cum tâlharul apucă de sacoșa bătrânei și încearcă să îi fure portofelul, timp în care femeia încearcă, cu mare greutate, să îl împingă pe agresor.

La un moment dat, după ce i-a furat portofelul în care se aflau 40 de euro, românul a lovit-o pe bătrână cu pumnul, lovitura fiind extrem de puternică. Femeia s-a prăbușit la pământ și a rămas acolo, fiind găsită de vecini.

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, iar medicii s-au asigurat că nu a suferit leziuni grave la cap, a fost lăsată să plece acasă.

După numai câteva ore, cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere din scara blocului, polițiștii spanioli au reușit să îl prindă pe atacator, acesta fiind identificat drept un român în vârstă de 34 de ani, notează cronicabalear.es.

×
Subiecte în articol: Valencia Spania
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close