Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă celebră, clipe de coșmar în Italia. „A stat opt ore într-o celulă murdară de excremente” (VIDEO)

Româncă celebră, clipe de coșmar în Italia. „A stat opt ore într-o celulă murdară de excremente” (VIDEO)

Româncă celebră, clipe de coșmar în Italia. „A stat opt ore într-o celulă murdară de excremente” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: gazetaromaneasca.com
17 Mai 2019   •   13:35

O româncă devenită cunoscută datorită showului „Românii au talent”, unde a participat cu un număr de dans la bară, a povestit clipele de coșmar pe care le-a trăit soțul ei, Florin, în urma unui incident în trafic, în Milano. 

Bărbatul a fost arestat de carabinieri şi ţinut circa opt ore într-o celulă murdară de excremente şi de sânge, fără drept de a suna un avocat sau familia, deşi, după cum avea să se dovedească dimineaţă, el era de fapt victima unei agresiuni săvârşite de un italian ce face parte din lumea interlopă. 

Potrivit declaraţiilor celor doi soţi, Florin a intrat cu maşina pe o stradă cu sens unic. De pe o stradă laterală i-a ieşit în faţă o maşină, care a blocat circulaţia, iar şoferul arăta intenţia de a da cu spatele pentru a ieşi în strada principală, o manevră ilegală.  „Deşi soţul meu a încercat să îi facă loc, din spate au venit alte maşini şi nu a mai putut face nicio mişcare. În acel moment, şoferul s-a dat jos din maşină, cu un baston metalic şi a început să ţipe la soţul meu să se mute de acolo. L-a jignit, l-a făcut în tot felul, apoi a lua bastonul şi a început să lovească maşina. I-a spart parbrizul şi geamul lateral stânga, i-a distrus capota şi l-a ameninţat să se mute. A forţat ieşirea printre maşini, dând cu spatele, şi a ajuns în strada principală”, a povestit Mădălina pentru gazetaromaneasca. 

A intervenit și poliția, doar că cel arestat a fost Florin și nu italianul. „Florin a fost închis într-o celulă, care mirosea îngrozitor şi avea urme de excremente şi sânge, i s-a cerut să se dezbrace complet, apoi să predea cureaua de la pantaloni şi şireturile de la pantofi. Fără nicio explicaţie, l-au arestat, practic. Nu i-au lăsat nici telefonul. A fost percheziţionat şi i s-au luat amprente ca la ultimul delicvent. Nu i-au dat voie să sune familia sau avocatul, nici să bea sau să mănânce ceva, i s-a refuzat şi dreptul de a face denunţul. În toată perioada asta, de la ora 14.30 şi până la 22.30, adică opt ore, noi nu am ştiut nimic de el, iar el nu a putut beneficia de niciun drept. A fost tratat ca un bandit”.

×
Subiecte în articol: romanca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close