Antena 3 CNN Externe Şapte cupluri s-au sărutat peste 30 de ore de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru un nou record mondial

Şapte cupluri s-au sărutat peste 30 de ore de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru un nou record mondial

Şapte cupluri s-au sărutat peste 30 de ore de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru un nou record mondial
Sursa foto: Foto: nj.com
14 Feb 2011   •   17:03

Şapte cupluri de îndrăgostiţi s-au sărutat, la Pattaya, în Thailanda, timp de 33 de ore, realizând un nou record mondial pentru cel mai lung sărut, informează Washington Post.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, staţiunea turistică thailandeză Pattaya a organizat un concurs pentru cel mai lung sărut. Deşi este o staţiune unde vin mulţi turişti, cel paisprezece cupluri care au participat la concurs au fost formate, în majoritate din localnici.

Concursul a început la ora şase dimineaţa, duminică, iar luni după-amiază, jumătate din cuplurile din concurs se sărutau în continuare, gândindu-se la premiul care îi aştepta: un inel cu diamant care valorează aproximativ 1.600 de dolari şi un cec în valoare de 100.000 de dolari.

Regulile concursului au fost simple, buzele îndrăgostiţilor nu trebuie să se despartă niciun moment. Aceştia pot să bea apă, suc sau cafea, dar fără să se opreassă din sărutat. Participanţii nu au avut voie să se aşeze sau să doarmă.

Guiness evaluează desfăşurarea concursului pentru a stabili dacă acesta va fi omologat drept noul record mondial. Actualmente, recordul mondial este un sărut de 32 de ore şi este deţinut de Nikola Matovic şi Kristina Reinhart, înregistrat în Germania, în 2009.


 

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close