Antena 3 CNN Externe Şi-a cheltuit averea crezând că e pe moarte şi apoi a aflat că i s-a greşit diagnosticul

Şi-a cheltuit averea crezând că e pe moarte şi apoi a aflat că i s-a greşit diagnosticul

Şi-a cheltuit averea crezând că e pe moarte şi apoi a aflat că i s-a greşit diagnosticul
Sursa foto: Foto: Video News
22 Noi 2010   •   14:42

Un comedian englez şi-a cheltuit toată averea după ce medicii i-au spus că mai are doar trei luni de trăit. Inspirat din filmul "The Bucket List" ("Ultimele Dorinţe"), Dave Ismay şi-a cumpărat o maşină scumpă, a călătorit şi a apărut în spectacolul preferat. După ce a rămas fără bani, medicii i-au spus că i-au dat un diagnostic greşit şi că nu o să moară.

Doctorii i-au spus lui Dave Ismay că suferă de ciroză în stadiu avansat şi că mai are numai trei luni de viaţă. Inspirat din filmul "Ultimele dorinţe", englezul şi-a făcut o listă cu lucrurile pe care voia să le facă înainte să moară. Celebrul comedian şi-a oferit plăceri pe care un om obişnuit, aşa cum era şi el, nu şi le poate permite.

După ce a apărut în spectacolul său preferat îmbrăcat în costum de gâscă, a călătorit sau a jucat golf în cele mai cunoscute cluburi din Marea Britanie, Dave a rămas falit. Moment în care doctorii i-au spus că nu suferă de ciroză ci de o boală ereditară tratabilă.

Dave a recunoscut că s-a inspirat din filmul "Ultimele Dorinţe" în aventura care l-a dus la sapă de lemn. Acum spune că şi-ar fi dorit să fie la fel de bogat ca personajul interpretat de Jack Nicholson în celebrul film.

"Ultimele Dorinţe" prezintă povestea profesorului Carter Chambers (Morgan Freeman) şi a miliardarului Edward Cole (Jack Nicholson), care, deşi aparent foarte diferiţi, descoperă că au două puncte în comun: nevoia de a se împăca cu ei înşişi şi dorinţa de a-şi petrece timpul care le-a mai rămas făcând tot ceea ce şi-au dorit.

Şi-a cheltuit averea crezând că e pe moarte



×
Subiecte în articol: avere moarte diagnostic gresit
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close