Antena 3 CNN Externe Și-a lăsat gemenii la creșă, dormind în scoica auto, și a plecat la serviciu. Câteva ore mai târziu, unul dintre copilași era mort. „Băiatul meu puternic s-a sufocat”

Și-a lăsat gemenii la creșă, dormind în scoica auto, și a plecat la serviciu. Câteva ore mai târziu, unul dintre copilași era mort. „Băiatul meu puternic s-a sufocat”

Și-a lăsat gemenii la creșă, dormind în scoica auto, și a plecat la serviciu. Câteva ore mai târziu, unul dintre copilași era mort. „Băiatul meu puternic s-a sufocat”
Sursa foto: Foto: captura video
16 Oct 2019   •   12:15

Doi părinți trăiesc drama vieții lor după ce și-au pierdut unul dintre copii într-un mod stupid.

Rachel Jungling povestește că, în dimineața fatidică, și-a lăsat gemenii la creșă moțăind încă în scoicile lor auto, căci i se părea mai simplu să-i transporte așa pe micuții care aveau aproape un an și încă le era dificil să meargă pe propriile picioare.

Femeia își amintește că fetița s-a ridicat din scoică la scurt timp după ce a ajuns la creșă, însă băiețelul, Anders, încă dormea în scoică atunci când a plecat la serviciu, scrie Fox 5 DC.

Lăsat nesupravegheat pentru mai mult timp, cel mic s-a asfixiat în somn din cauza poziției incorecte în care se afla.

Copilașul a ajuns la spital unde a fost resuscitat, însă a murit trei zile mai târziu, în brațele părinților lui.

Acum, femeia trage un semnal de alarmă: „când scoica se află pe bancheta unei mașini, corpul copilului este înclinat pe spate, deci căile respiratorii sunt deschise. Însă atunci când așezăm scoica pe podea, capul copilului se poate înclina periculos de mult în față, tăind fluxul de aer către plămâni. Asta i s-a întâmplat lui Anders. Băiatul meu puternic s-a sufocat”.

×
Subiecte în articol: copil mort
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close