Antena 3 CNN Externe Scene ireale pe o autostradă din Ungaria. Doi şoferi de TIR s-au luat la întrecere, într-o cursă nebună

Scene ireale pe o autostradă din Ungaria. Doi şoferi de TIR s-au luat la întrecere, într-o cursă nebună

Scene periculoase au fost surprinse de un şofer pe autostrada M1, către Győr din Ungaria. Două TIR-uri s-au luat la întrecere într-o cursă nebună pentru a se depăşi unul pe celălalt, punându-i în pericol şi pe ceilalți participanți în trafic.

Scene ireale pe o autostradă din Ungaria. Doi şoferi de TIR s-au luat la întrecere, într-o cursă nebună
de Claudia Popovici    |    11 Mai 2021   •   16:56

Înregistrarea a fost realizată de un alt șofer de TIR, care a dat publicității imaginile tulburătoare. Potrivit acestuia, incidentul a avut loc pe 12 aprilie pe autostrada M1, către Győr, la kilometrul 43, în dreptul zonei de odihnă Óbarok, Ungaria. 

În imagini se observă cum cei doi şoferi de TIR se şicanează minute bune pe autostrada de mare viteză, punându-i în pericol şi pe ceilalți participanţi în trafic. Apoi unul dintre ei, aflat în depăşire, îl forţează pe celălalt să intre pe banda de urgenţă.

„Cel de pe banda exterioară accelera în timp ce camionul din stânga îl depășea, ca să nu mai poata acesta intra pe banda dreaptă. Celălalt, ca să se răzbune, l-a împins spre banda de urgență", spune şoferul care a filmat evenimentul şi la făcut public pe portalul de știri auto bpiautosok.hu.

Mașinile care circulau în spatele lor au fost nevoite să aștepte minute bune pentru ca înfruntarea să se termine.

×
Subiecte în articol: şoferi TIR autostrada Ungaria
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close