Antena 3 CNN Externe Spania. Zeci de români au fost evacuaţi din cauza unui incendiu care ar fi fost provocat intenţionat

Spania. Zeci de români au fost evacuaţi din cauza unui incendiu care ar fi fost provocat intenţionat

Spania. Zeci de români au fost evacuaţi din cauza unui incendiu care ar fi fost provocat intenţionat
Sursa foto: Foto: Video News
25 Dec 2010   •   17:20

Zeci de români au fost evacuaţi dintr-un bloc care a luat foc într-un oraş din regiunea spaniolă Zaragoza. Şi în Italia, câţiva români care ocupau ilegal o clădire abandonată au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele din cauza unui incendiu. Focul a izbucnit, se pare, chiar de la o sobă cu care românii se încălzeau.

Incendiul a izbucnit la subsolul unei clădiri abandonate din oraşul spaniol Miralbueno, acolo unde aproximativ 40 de români îşi găsiseră o locuinţă temporară. Oamenii se tem că focul ar fi fost pus special pentru a-i alunga.

Pompierii au reuşit, după câteva ore de luptă cu flăcările, să stingă incendiul. Potrivit autorităţilor, nici o persoană nu a fost rănită pentru că majoritatea celor care locuiau în clădire au fost deja evacuaţi înainte ca focul să se răspândească.

Şi câţiva români din Italia au rămas fără locuinţă chiar în pragul Sărbătorilor. Nici o persoană nu a fost rănită în incendiu, însă autorităţile spun că pagubele cauzate de incendiu sunt uriaşe.

 

×
Subiecte în articol: Spania romani incendiu bloc foc pagube
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close