Antena 3 CNN Externe "Spiderman - Turn off the dark", cel mai scump spectacol din istoria Broadway, şi-a deschis porţile

"Spiderman - Turn off the dark", cel mai scump spectacol din istoria Broadway, şi-a deschis porţile

"Spiderman - Turn off the dark", cel mai scump spectacol din istoria Broadway, şi-a deschis porţile
Sursa foto: Foto: collider.com
02 Dec 2010   •   12:50

Cel mai scump spectacol pus vreodată în scenă şi-a deschis porţile pe Broadway, pentru audierile preliminare. Show-ul, inspirat din celebra serie Spiderman, a costat 65 de milioane de dolari.

Prima vizionare preliminară nu a decurs fără peripeţii. Spectacolul "Spiderman - Turn off the dark" a fost întrerupt de cinci ori, din cauza unor probleme tehnice.  Reprezentaţia conţine câteva scene acrobatice, în care actorii coboară pe frângii din tavan, deasupra publicului. Echipamentul folosit s-a blocat însă de câteva ori şi i-a lăsat pe artişti suspendaţi. 

De altfel, natura neobişnuită a show-ului explică şi costul ridicat. Organizatorii au folosit tehnologie de ultimă generaţie pentru a pune totul în scenă. Chiar şi aşa, doi actori au fost răniţi grav în timpul repetiţiilor. Iar premiera show-uui a fost amânată de mai multe ori, din cauza greutăţilor tehnice. 

Lansarea oficială e programată pentru 11 ianuarie. Vizionările preliminare îi ajută însă pe organizatori să rezolve problemele de ultimă ortă.

Show-ul conţine melodii compuse de trupa U2, iar biletele costă între 67 şi 140 de dolari.

Spiderman, pe Broadway




×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close