Antena 3 CNN Externe Surpriză de proporții pentru românii care au ajuns în Grecia. Au stat ore în șir pentru a putea intra în țară

Surpriză de proporții pentru românii care au ajuns în Grecia. Au stat ore în șir pentru a putea intra în țară

Românii care merg în Grecia în vacanță au întâmpinat deja primele probleme. Aceștia au fost nevoiți să stea la cozi kilometrice la vama Kulata, singurul punct vamal de trecere în Grecia.

Surpriză de proporții pentru românii care au ajuns în Grecia. Au stat ore în șir pentru a putea intra în țară
de Laura Dinu    |    02 Iul 2020   •   16:08

 În contextul acestor întârzieri, ministrul Afacerilor Externe, domnul Bogdan Aurescu, i-a cerut omologului său elan deschiderea și altor puncte de frontieră pentru turiștii din România.

Un lucru care trebuie luat în considerare, este faptul că cetățenii români trebuie să se informeze continuu pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe pentru că grecii au spus din start că pot să modifice fără preaviz condițiile de intrare în țară. Cu alte cuvinte, mi-am luat bilete să plec în Grecia peste o săptămână, dar mâine pot afla că, din cauza evoluției coronavirusului, îmi pierd sejurul și nu mai pot pleca în această țară”, a declarat Alina Anghel, senior editor Externe de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Grecia cozi vama
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close