Antena 3 CNN Externe Taifunul Hagibis face ravagii în Japonia! Case distruse, autoturisme răsturnate, zeci de oameni răniţi, zboruri anulate (VIDEO)

Taifunul Hagibis face ravagii în Japonia! Case distruse, autoturisme răsturnate, zeci de oameni răniţi, zboruri anulate (VIDEO)

Taifunul Hagibis face ravagii în Japonia! Case distruse, autoturisme răsturnate, zeci de oameni răniţi, zboruri anulate (VIDEO)
Sursa foto: foto- Facebook
12 Oct 2019   •   21:42

Odată cu taifunul din Japonia, au apărut şi ploi torențiale și inundaţii care afecteză porţiuni mari din ţară. 

Taifunul Hagibis a ajuns pe insula principală a Japoniei cu puțin înainte de ora locală 19:00, în Peninsula Izu, sud-vestul Tokyo.

Acum se deplasează pe coasta de est, cu viteze ale vântului de 225km / h (140 km / h).

Au apărut primele repercursiuni dramatice după taifun. Un bărbat a fost ucis la Chiba, la est de Tokyo, când autoturismul său s-a răsturnat și cel puțin 60 de persoane au fost rănite.

Peste șapte milioane de oameni au fost îndemnați să-și părăsească locuințele din cauza inundațiilor abundente și alunecărilor de teren. 

Trenurile au fost oprite și peste o mie de zboruri au întrerupte.

"Au fost observate ploi abundente fără precedent în orașe și sate pentru care a fost emis avertismentul de urgență", au declarat meteorologii. 

"Există o posibilitate extrem de mare ca dezastre, precum alunecări de teren și inundații, să fi avut loc deja. Este important să luați măsuri care vă pot ajuta să vă salvați viața."

×
Subiecte în articol: japonia ploi torentiale inundatii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close