Antena 3 CNN Externe Tragedie la Carnavalul de la Rio: 16 oameni au murit electrocutaţi de la un cablu de înaltă tensiune

Tragedie la Carnavalul de la Rio: 16 oameni au murit electrocutaţi de la un cablu de înaltă tensiune

Tragedie la Carnavalul de la Rio: 16 oameni au murit electrocutaţi de la un cablu de înaltă tensiune
Sursa foto: Foto: milvus.ro
28 Feb 2011   •   23:46

Tragedie în timpul pregătirilor pentru marele Carnaval de la Rio. 16 oameni au murit curentaţi, după ce un cablu de înaltă tensiune a căzut peste un car alegoric. Un alt incident zguduitor s-a produs într-un oraş din sud-estul ţării. Un şofer a izbit în plin zeci de biciclişti. Vă avertizăm că urmează imagini şocante.

Un gest de o cruzime fără margini. Imaginile arată clar că şoferul maşinii nici măcar nu a încercat să frâneze sau să ocolească grupul de biciclişti. Martorii spun că, din contră, ar fi apăsat mult mai tare pedala de acceleraţie.

Numai printr-o minune, tinerii biciclişti au scăpat doar cu răni. Supravieţuitorii sunt însă revoltaţi că poliţia l-a pierdut pe şofer şi a găsit doar maşina, abandonată la cîteva străzi distanţă. Victimele participau la o manifestaţie organizată în fiecare lună, al cărei scop este să popularizeze bicicletele, într-un oraş sufocat de maşini. 

 


×
Subiecte în articol: Rio
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close