Antena 3 CNN Externe Trei tineri naufragiaţi, găsiţi în viaţă după 50 de zile

Trei tineri naufragiaţi, găsiţi în viaţă după 50 de zile

Trei tineri naufragiaţi, găsiţi în viaţă după 50 de zile
Sursa foto: Foto: Video News
26 Noi 2010   •   17:30

Trei adolescenţi, naufragiaţi în Oceanul Pacific, au fost găsiţi în viaţă după ce au plutit 50 de zile în derivă. Salvatorii, dar şi rudele celor trei vorbesc de un miracol. Nu mai sperau să-i vadă în viaţă.

Cei trei adolescenţi au dispărut în timp ce navigau în apele neozeelandeze, la începutul lui octombrie. Au plutit în derivă 1.300 de kilometri până când barca lor a fost zărită de echipajul unui pescador.

Tinerii, în vârstă de 14 şi 15 ani, nu şi-au pierdut speranţa în timpul zilelor de calvar petrecute pe mare. Au făcut totul pentru a supravieţui. Au băut apă de ploaie, au mâncat peşte crud şi un pescăruş pe care l-au prins chiar în barcă. 

În satul natal al adolescenţilor, nimeni nu mai credea că vor fi găsiţi în viaţă. Sute de persoane ţinuseră deja slujbe de comemorare pentru cei trei băieţi. Bucuria rudelor a fost imensă când tinerii au fost găsiţi în viaţă.

Tinerii au fost aduşi în capitala Fiji, unde vor fi supuşi mai multor controale medicale. Medicii spun că, deşi sunt foarte slăbiţi, starea lor de sănătate este foarte bună.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close