Antena 3 CNN Externe Un actor din New York şi-a ucis propria mamă cu o sabie de samurai

Un actor din New York şi-a ucis propria mamă cu o sabie de samurai

Un actor din New York şi-a ucis propria mamă cu o sabie de samurai
Sursa foto: Foto: cbsnews.com
24 Noi 2010   •   13:55

Un bărbat şi-a ucis propria mamă cu o sabie de samurai, într-un apartament din New York. Ucigaşul nu este un necunoscut, ci Michael Brea - un actor care a jucat în câteva seriale şi reclame de televiziune.

Locatarii clădirii din Brooklyn au fost treziţi, în miez de noapte, de ţipete şi ameninţări, care se auzeau din apartamentul locuit de Michael Brea şi de mama sa.

Poliţiştii chemaţi de vecini au reuşit cu greu să-l imobilizeze pe Brea. Într-una din camere a fost găsit corpul neînsufleţit al mamei sale, decapitat şi lovit de mai multe ori cu o sabie de samurai.

Actorul a fost dus, sub pază, la spital, pentru teste psihiatrice. Vecinii sunt uluiţi de cele întâmplate, mai ales că actorul părea un om cât se poate de normal.

În vârstă de 31 de ani, Michael Brea a jucat, între altele, în versiunea americană a serialului "Betty cea urâtă". Actorul de origine haitiană, care are şi un frate geamăn, îşi elogia părinţii într-un interviu de anul trecut, spunând că l-au crescut în spiritul milosteniei şi al iubirii de Dumnezeu.

Un actor şi-a ucis mama
 


×
Subiecte în articol: actor ucis mama sabie New York
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close