Antena 3 CNN Externe Un adolescent de 13 ani, eroul cumplitului incident din Italia. Cum i-a salvat pe cei 50 de copii luați ostatici de șofer

Un adolescent de 13 ani, eroul cumplitului incident din Italia. Cum i-a salvat pe cei 50 de copii luați ostatici de șofer

Un adolescent de 13 ani, eroul cumplitului incident din Italia. Cum i-a salvat pe cei 50 de copii luați ostatici de șofer
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mar 2019   •   17:38

Apar informaţii cutremurătoare despre incidentul din urmă cu două zile când 50 de copii au fost luaţi ostatici de şoferul autobuzului în care se aflau. Presa din Italia a dat publicităţii convorbirea carabinierilor cu atacatorul. Bărbatul, un somalez de 48 de ani voia să răzbune moartea imigranţilor din Mediterana. 

Niciun român nu se afla în autocar chiar dacă, în şcoala în care învaţă victimele studiază şi foarte mulţi copii români. Vă avertizăm, urmează informaţii ce pot avea un puternic impact emoţional.

Şoferul senegalez care i-a luat ostatici pe copiii din autobuz nu a avut nicio revendicare. Voia doar răzbunare.

Doi dintre copii au reuşit să se elibereze. Rami este unul dintre ei. Este eroul Italiei în aceste zile. Prefăcându-se că se roagă, şi-a sunat tatăl şi i-a povestit totul în arabă. 

În şcoala în care învaţă copiii luaţi ostatici învaţă şi foarte mulţi români. Doar o minune a făcut ca niciunul dintre aceştia să nu se afle în autobuz miercuri dimineaţă.

În aşteptarea procesului, şoferul a fost închis şi este acuzat de tentativă de omor cu circumstanţe agravante, terorism şi sechestru de persoane.

×
Subiecte în articol: sofer adolescent incident ostatici
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close