Antena 3 CNN High Tech Cutia care dezinfectează telefonul și masca în doar câteva minute, fără soluții care să afecteze suprafețele

Cutia care dezinfectează telefonul și masca în doar câteva minute, fără soluții care să afecteze suprafețele

În această perioadă suntem preocupați să ne spălăm pe mâini și să dezinfectăm toate obiectele pe care le folosim frecvent. În contextul în care medicii trag semnale de alarmă cu privire la faptul că telefonul poate fi o sursă reală de infectare cu coronavirus, este extrem de important să știm cum să îl curățăm, astfel încât să nu devină un pericol pentru sănătatea noastră.

Cutia care dezinfectează telefonul și masca în doar câteva minute, fără soluții care să afecteze suprafețele
26 Apr 2020   •   11:01

Iulia Nagy și Laurențiu Matache au prezentat în emisiunea 24 IT un gadget care ne poate păstra telefonul curat. Este vorba despre un dispozitiv  cu o rată de sterilizare de 99.9%, care distruge orice microorganism bacterian, viral sau fungic, inclusiv virusul Covid-19. În același timp, dispozitivul poate fi folosit ca încărcător wireless.

Potrivit realizatorilor, dispozitivul nu dezinfectează doar telefonul, ci poate dezinfecta și masca, inelele, banii, cheile, ochelarii, căștile, sau orice alt obicect de până la dimensiunea unei tablete. 

×
Subiecte în articol: cutie lampa uv telefon dezinfectat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close