Antena 3 CNN Horoscop 10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își negociază drepturile, Săgetătorii se ocupă de redactarea unor acte

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își negociază drepturile, Săgetătorii se ocupă de redactarea unor acte

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Astai aflăm cine ne sunt prietenii sau dacă ne sunt cu adevărat prieteni. Asta nu înseamnă să ne dezamăgim prea ușor dacă nu ni se face pe plac. O zi complicată astăzi, dar o scoatem cumva la capăt.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii își negociază drepturile, Săgetătorii se ocupă de redactarea unor acte
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, visurile lor au o lovitură astăzi. Mai ales dacă își dau seama că nu au resurse sau nu au bani să facă repede ceea ce-și doresc. Răbdare și soluții creative.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri pot fi tensiuni mari astăzi cu persoane foarte importante cu care au stabilit niște acorduri ce sunt încălcate. Rămâne de văzut. Se discuta mult despre drepturi și obligații.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua poate aduce vești surprinzătoare sau așa cum își sperau ei viitorul, și-l imaginau, își dau seama că sunt depare de realitate. Vin astăzi niște elemente care îi fac să aprecieze distanța dintre realitate și ceea ce și-au dorit.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci este o zi cu atenționare privind sănătatea. E posibil să nu fie vorba de sănătatea lor și atunci și planurile lor se schimbă în funcție de această persoană.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce tulbrari legate de imaginea publică. Fie oamenii nu îi înțeleg, îi interpretează, poate chiar îi critică. Fie, o anumită acțiune, cu impact la nivel social, nu se poate desfășura așa cum ei își doresc.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, muncă multă astăzi și e nevoie de soluții creative pentru a ieși din impas. Poate fi chiar un impas financiar sau juridic-financiar. Atenție la acte.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, nevoia de dragoste, de libertate, se ciocnește de libertățile partenerului de viață. Unele Balanțe pot fi surprinse de faptul că partenerul nu comunica cu ei și le ascunde niște lucruri.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce tensiuni în casă sau privind siguranța casei. Atenție la un act de proprietate. Poate ați uitat să plătiți un impozit.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, actele pot fi astăzi punctul nodal. Dacă nu sosește un act sau există o întârziere în rezolvarea unor acte și a trecut demult termenul-limită.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, banii sunt astăzi vizați. Nu există bani pentru lucrurile pe care le doresc. Pot fi foarte supărați dacă li se cere o suma. Ar vrea să o dea, dar nu prea au de unde. Pe de altă parte, unele visuri trebuie amânate.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, tensiuni astăzi. Poate nu sunt în formă, nu sunt în dispoziție. Și pot exista discuții în familie dacă vor să paseze o sarcină. Atenție și la relația cu părinții.

10 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate fi tensionată din cauza regretelor. Sau își dau seama că au interpretat ceva greșit, au înțeles ceva greșit, nu au făcut ceva la timp. Sunt lucruri din trecut care au consecințe astăzi și trebuie să se gândească la o soluție.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close