Antena 3 CNN Horoscop 11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Balanțele au nevoie de timp pentru ele

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Balanțele au nevoie de timp pentru ele

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Luna Nouă ne poate schimba planurile de viitor. În același timp, ne testează elasticitatea, capacitatea de a ne adapta și a face planul b și c. O zi foarte specială cu această Luna Nouă în Vărsător, care ne dă un alt pas spre viitor și poate, unora dintre noi, un alt viitor, un alt drum și alte soluții.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii primesc vești de departe, Balanțele au nevoie de timp pentru ele
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, este posibil să se necăjească dacă nu au bani pentru o etapă din planurile lor, sau dacă cineva îi abandonează. Trebuie neapărat să găseasă o altă soluție, un alt om.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii pot avea discuții cu persoane importante și își dau seama că nu prea au prieteni, sau riscă să rămână fără colaboratori, asociați sau susținători.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, veștile de departe îi surprind sau nu pot face o călătorie, nu pot ajunge acolo unde își doresc. Trebuie să găsească o altă modalitate pentru a rezolva lucrurile.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, o mică pierdere se poate anunță sau ei renunță. Preferă ei să se descotorosească de o persoană sau să renunțe la un proiect pentru mai bine după.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei vorbim de o zi foate tensionată, foarte încărcată. Pot fi ai nervoși decât altădată și de aici și reacțiile lor un pic mai violente sau agresive, chiar dacă nu-și doresc asta. Răbdare!

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare ziua poate aduce schimbări la locul de muncă sau în echipa cu care lucrează și nu prea au timp să găsească o soluție, un înlocuitor. Deci genialitate și grabă, pentru a face față.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele ar avea nevoie de timp pentru ele și poate de aceea și răbufnesc dacă apar sarcini noi sau dacă cineva lasă pe umerii lor ceva de rezolva. Sunt cu ochii pe partenerul de viață sau pe colaboratorul principal pentru că acolo au ele sentimentul că se pierde multă energie.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o Luna nouă fixată în zona căminului. Sunt foarte interesați de averea lor sau de relațiile de familie. Și dacă ceva nu prea funcționează de multă vreme, pot răbufni acum și pot face reproșuri cumulate în timp.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, Luna Nouă poate aduce discuții pe un ton ridicat privind drepturile lor. Au sentimentul că nu sunt înțeleși, că sunt victime. Poate așa este dar nu ajută tonul prin care fac aceste discuții.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Cu Capricornii, din nou problema banilor astăzi. Ori le vine o idee genială și uneori viață îi pune la colț pentru a fi geniali, ori renunță la ceva sau amână.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă aduce o schimbare de stil și de atitudine. Modul în care se raportează la propria lor persoană. Este o zi foarte bună pentru a face schimbări de stil de viață. Mai profunde.

11 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii se descotorosesc de niște gânduri care nu-i lasă. În primul rând este vorba de încredere în sine, felul în care se văd pe ei înșiși și trebuie să lase deoparte criticile altora care încă le răsună în cap, pentru a putea merge mai departe.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close