Antena 3 CNN Horoscop 16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt tranșanți, Gemenii au nevoie de iubire

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt tranșanți, Gemenii au nevoie de iubire

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă în Balanță: relațiile noastre personale pot avea, din acest moment, alt ritm mult mai bun. O zi importantă pentru că se poate schimba raportul de forță în cuplu și ritmul.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt tranșanți, Gemenii au nevoie de iubire
de Alin Tarnovschi    |    16 Oct 2020   •   09:00

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot dori să își impună niște reguli sau vor să clarifice lucrurile. Sunt foarte tranșanți.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce o listă a nemulțumirilor care este pusă pe tapet cu scopul ca din acest moment, din acest punct, lucrurile să se schimbe radical.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni vorbim despre un test al relațiilor prin expresia iubirii. Au nevoie de mai multe complimente, mai multă atenție sau mai multe gesturi, gesturi concrete.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, Luna nouă în Balanță schimbă raporturile cu membrii familiei și poate o altă ordine sau altă ierarhie în familie: cine de cine trebuie să asculte.

17 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele fac săpături, Peştii să fie atenţi la drum

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii au dezbateri privind norme, reguli, drepturi, obligații și la muncă, dar poate și în familie și important pentru ei este ca toată lumea să știe exact ce și cum are de făcut.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare se vorbește de bani în cuplu. Nu este rău, însă sunt tensiuni, mai ales pentru niște cheltuieli necalculate, care nu erau pe listă, sau pentru niște capricii pentru care nu e timpul acum să fie satisfăcute.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt tensionate de această Lună Nouă în Balanță și poate își dau seama multe dintre ele că trebuie să se schimbe, că trebuie să își schimbe atitudinea, dacă vor ca lucrurile să se regleze. Să nu mai încerce să schimbe persoanele din jur, ci doar să se adapteze, dacă vor.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt pe gânduri astăzi, poate doar observă ce se întâmplă. Sunt luați parcă prin surprindere de parteneri care își anunță o dispoziție sau o decizie.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Luna Nouă în Balanță vine cu surprize din partea partenerului care, pur și simplu, poate anunța un mod de a-și petrece timpul, un proiect nou, o ocupație nouă și trebuie să se integreze, să digere această chestie.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, sunt decizii foarte mari și foarte importante de luat, în sensul de a decide un drum, comun sau nu, de acum înainte, cu partenerul. Nu e vorba de iubire, dar acest drum comun rămâne de văzut și de calculat cât este de comun.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă în Balanță poate aduce proiecte de viitor sau alternativă la un proiect în derulare dar care nu funcționează foarte bine. E bine să facă loc pentru planul B și planul C. De aceea sunt negocieri în cuplu.

16 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, e o Lună Nouă în Balanță ce vizează posibilitățile și atuurile partenerului. Cu alte cuvinte, vor să descopere bogăția și capacitățile partenerului și trebuie să discute, să încurajeze.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close