Antena 3 CNN Horoscop 2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii repară o greșeală, iar Leii dau dovadă de sinceritate

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii repară o greșeală, iar Leii dau dovadă de sinceritate

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Înţelegere şi iertare astăzi. Judecata trebuie să ne fie dreaptă, dar nu aspră.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii repară o greșeală, iar Leii dau dovadă de sinceritate
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2021   •   09:02

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Vorbe multe şi gânduri foarte bune. Lasă asprimea deoparte şi sunt tentaţi să se pună în locul celuilalt şi asta este lăudabil.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Dacă ascultă păsurile celui de lângă ei, îşi vor da seama mai mult de ce se teme persoana care poate nu e cooperantă. În felul acesta ştiu să vină în întâmpinare, să susţină şi să câştige un prieten şi un colaborator preţios. 

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua aduce o rezolvare sau o reaparaţie relaţională, poate că pentru că reuşesc să asculte mai atent, sau să se pună în locul cuiva. Un mediator îi pun în legătură, sau le traduce sau explică ce vrea vrea o persoană dragă.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Muncă reparatorie. Repară o greșeală, înțeleg o persoană de care au nevoie, repară o colaborare, o relație.  În tot cazul, lucrurile ies foarte bine, asta și datorită onestității, dorinței de a lămuri lucrurile și de a nu zice mai departe o ostilitate.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Inspirație, sinceritate și onestitate. Pur și simplu, izbucnesc, spun ce au de spus, sau întreabă o persoană direct ce este cu ea. Lucrurile astea fac ca anumite lucruri să se rezolve foarte repede. Vești bune și de călătorie.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este una din acele zile în care se bazează pe flerul lor, pe experiența lor, pe observațiile lor. Au încredere în ele și asta le ajută să se înțeleagă mai bine cu o persoană, sau să ajungă la inima unei persoane. De asemenea,  e o zi bună din punct de vedere material.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Discuții multe, întorc o problemă pe toate fețele. Poate s-au mai lovit cândva de aceeași problemă și de data asta nu vor să trateze lucrurile superficial. Poate iau la întrebări pe cineva, dar în același timp știu să laude, să aprecieze, să susțină. 

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Bani astăzi. Bani recuperați, sau bani obținuți, sau discutați și urmează să fie obținuți, asta dacă aplică lecțiile învățate din experiențele trecute. 

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Poate este cazul să își recunoască niște greșeli. Sunt bine primite aceste scuze pe care le pot oferi și se repară o relație sentimentală sau cu copiii.

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Tact, răbdare și înțelegere. Mai mult ascultă decât vorbesc și poate că e sufcient așa deocamdată. Rezolvare și a unei probleme de casă. 

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Prieteni astăzi. Sunt subliniați de Planete. Întâlniri foarte frumoase, vizite și discuții spumoase, cu mult umor. 

2 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua poate aduce un succes profesional, mai ales în prima parte a zilei, o reușită pe care o așteaptă de multă vreme.  Este o zi bună pentru toată lumea, dacă suntem corecți, onești și transparenți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close