Antena 3 CNN Horoscop 22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc o moştenire, Gemenii rezolvă probleme financiare

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc o moştenire, Gemenii rezolvă probleme financiare

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Conservatorism astăzi. Avem grijă de noi, de sănătatea noastră şi de treburile pe care le avem de rezolvat. Nu ne preocupă altceva, doar obiectivele noastre.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii primesc o moştenire, Gemenii rezolvă probleme financiare
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Sunt foarte bine organizaţi, reuşesc să rezolve multe probleme şi chiar de zilele trecute ce a rămas nerezolvat să bifeze. O seară foarte frumoasă şi o cină romantică. 

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, tot felul de conversaţii şi consultării cu persoanele din jurul lor, fie pentru probleme administrative sau legale, juridice şi primesc un sfat excelent.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii îşi calculează banii. Astăzi este o zi fabuloasă pentru a rezolva o problemă financiară. Şi conjuncturile sunt favorabile. Vine o veste, ceva se întâmplă şi cumva ies mai bine sau nu mai pierd. 

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, este o zi a emoţiilor. E bine să se ghideze după intuiţie, pentru că vocea este puternică şi le dă sfaturi foarte bune. Primesc veşti de departe, de la persoane aflate poate peste graniţă.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce discreţie şi tact. Poate unii doresc să lucreze singuri, pentru a se concentra mai bine. Alţii poate chiulesc de la lucru pentru a-şi încărca beteriile acolo unde nu se simt foarte bine. E o zi a discreţiei, stau de-o parte fie pentru a se concentra, fie pentru a se relaxa.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce în cazul lor, pentru că sunt aspecte foarte bune, mulţi prieteni în jurul lor sau creează noi relaţii, noi legături, colectează multă simpatie din jurul lor. Veşti bune de la multă lume şi apreciere.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, zi de autoritate, dar nu într-un mod ferm, ci cu blândeţe. Îşi fac treaba foarte bine şi se lasă inspiraţi sau primesc sugestii şi de la colaboratorii lor şi asta este o calitate apreciată de cei din jur.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua poate aduce calcule privind viitorul, mai ales pentru un proiect. S-au făcut multe planuri, e necesar să fie foarte pragmatici în calculele pe care le fac, financiare sau de altă natură. 

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, se bazează astăzi pe cei din jur, dar sunt foarte preocupaţi de economiile lor. Averea cumva depinde de felul în care colaborează cu familia sau cu o persoană importantă de la care aşteaptă suport şi sprijim. Este o zi sub semnul abundenţei şi sporului.

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorn, relaţiile persoanle sunt subliniate astăzi. Sunt atenţi la gesturile partenerilor. Trebuie să se asigure că le decodează bine. E nevoie de răbdare şi de tact. 

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsător, muncă multă astăzi, dar cu rost şi cu bani. Colaborează bine cu cei din jur. Important este să se ocupe de ce cunosc foarte bine, fără să încerce de activităţi noi. 

22 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

O zi minunată, lucrăm cu sufletul astăzi sau ne lăsăm ghidaţi de intuiţi. Acceptăm sfaturile celor din jur.
 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop martie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close