Antena 3 CNN Horoscop 23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt autoritari, Leii se pot îmbogăţi

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt autoritari, Leii se pot îmbogăţi

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi a inspiraţiei şi trebuie să ne folosim intuiţia. De asemenea, conexiunile cu ceilalţi şi întrajurotarea sunt subliniate astăzi.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii sunt autoritari, Leii se pot îmbogăţi
de Alin Tarnovschi    |    23 Noi 2020   •   09:06

O zi frumoasă pentru că ne pune în contact cu sufletul nostru şi e bine să ni-l ascultăm.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Ziua aduce veşti, dar nu le caută ei. Pur şi simplu, oamenii le dau informaţiile de care au nevoie, totul este să ciulească urechile.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, vorbim de prieteni astăzi. Oameni nu tocmai foarte cunoscuţi, dar binevoitori. Şi asta pentru că şi ei au lăsat loc de Bună ziua. Oameni binevoitori care îi pot ajuta.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce autoritate, însă manifestată cu blândeţe şi cu înţelegere, mai ales dacă e vorba de un coleg mai stângaci, care nu şi-a făcut bine treaba. Veştile, pe de altă parte, la locul de muncă, sunt pozitive.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce multe consultări sau multe reflecţii în legătură cu cea mai bună cale de urmat în acest moment. Unii se gândesc mult la viitor şi la posibilităţile lor de a alege între mai multe variante.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Calcule financiare şi îşi dau seama că dacă speculează o oportunitate, un avantaj, un atu sau o ocazie care a apărut acum, pot să îşi rezolve o problemă imobiliară, materială, ce ţine de avere sau chiar să câştige nişte bani. Familia le oferă suport.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, o zi a relaţiilor binevoitoare, politice. E foarte important să cunoască eticheta sau codurile de comunicare cu o persoană pretenţioasă, simandicoasă sau care ţine foarte mult la un anumit comportament.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, muncă multă astăzi şi îi ajută şi pe alţii să îşi facă treaba, ceea ce este foarte lăudabil. Pot obţine bani sau apreciere sau un câştig, într-un fel sau altul, datorită faptului că se dăruiesc şi chiar se sacrifică pentru a face bine o treabă.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, vorbim de bucurii de tot felul pe care vor să şi le facă astăzi. Unii vor să cheltuiască, alţii vor să primească mai multă atenţie sau să se răsfeţe pur şi simplu. Sunt fermecători şi ştiu să speculeze farmecul.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au spor în familie, în casă sau privind afacerile şi interesele lor personale. Se şi plâng, dacă e nevoie, pentru a primi un mai mare ajutor.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua aduce consultări. Au nevoie de sfaturi. Cu persoane care fie au o experienţă de viaţă, fie au ei încredere că îşi pot împărtăşi îngrijorările sufletului. Dar, stau bine la capitolul prieteni, deci sigur găsesc pe cineva să le întindă o mână de ajutor. Şi invitaţii importante de la apropiaţi.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au o zi foarte spornică din punct de vedere financiar şi chiar dacă nu câştigă bani, măcar au nişte idei foarte bune sau se scutesc de nişte pierderi dându-şi seama la timp de o mică spărtură în aura lor.

23 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua este aducătoare de multe visări. E bine că se gândesc la viitor şi vizualizează situaţii bune pentru ei. E bine şi că îşi ascultă sufletul şi intuiţia şi nu gafează astăzi, cântărind bine oamenii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close