Antena 3 CNN Horoscop 23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt părăsite, Săgetătorii trebuie să găsească repede înlocuitor

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt părăsite, Săgetătorii trebuie să găsească repede înlocuitor

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Spiritul de dreptate şi mai ales de independenţă se manifestă în special în a doua jumătate a zilei şi, de aici, apar tot felul de capricii şi nazuri.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt părăsite, Săgetătorii trebuie să găsească repede înlocuitor
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2020   •   08:42

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Este posibil să se supere din cauza unui prieten, mai ales după-amiaza, dar nu are sens să pună prea mult la inimă, pentru că este doar un tranzit al unei zile.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, dificultăţile pot fi legate de tot felul de asperităţi şi trebuie mai mult să se strecoare decât să se confrunte cu oamenii care le pun probleme.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, dificultăţile pot apărea mai ales pentru cei care aşteaptă o veste de departe sau îşi fac planuri de plecare, pentru că agenda se schimbă şi apar tot felul de veşti-surpriză.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au şi ei azi de întâmpinat dificultăţi, mai ales în colaborare, dacă partenerul sau omul cu care lucrează are nişte mici evenimente care îl fac indisponibil.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este o zi în care trebuie să dovedească că dau spaţiu şi libertate şi altei persoane, o înţeleg sau îi lasă libertate de expresie, ca să ajungă la un consens un pic mai târziu.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au o zi cu multă muncă azi, dar şi surprize care apar pe parcurs şi trebuie să se descurce cumva. S-ar putea chiar cineva din anturajul lor să plece, să părăsească barca sau să nu mai poată rezolva o treabă.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt părăsite, Săgetătorii trebuie să găsească repede înlocuitor

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, ziua poate aduce chef de distracţie. Nu ştim dacă este neapărat loc pentru asta, dar au nevoie de o mică deconectare şi se bucură mai mult de recreaţie astăzi decât de timpul de lucru. Au surprize şi de la copii.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

În cazul Scorpionilor, ziua aduce descumpănire. Chiar dacă lucrurile merg bine, poate mulţi Scorpioni se gândesc că ritmul în care avansează lucrurile pot să-i surprindă un pic nepregătiţi sau sunt atât de preocupaţi de un anumit obiectiv, că poate au scăpat din vedere alte lucruri. Deci, un pic mai multă centrare astăzi.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au o zi marcată de mici comentarii sau bârfe, pot fi surprinşi de răzgândirile unei persoane, aşa încât trebuie să găsească repede înlocuitor sau soluţii care să compenseze.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt concentraţi asupra banilor, bani care nu vin de unde şi-au propus, dar pot fi scoşi din alte surse. Aşa că trebuie să fie foarte adaptabili şi să găsească soluţii la moment. Atenţie la cheltuieli neprevăzute!

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii pot fi un pic capricioşi, se intră greu în voia lor. Trebuie să ţină şi ei cont că le este dificil celor din jur să se adapteze, dar după-amiaza ajung într-o stare mai bună şi fac lucrurile aşa cum trebuie.

23 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au o atenţionare cu privire la sănătate, în sensul că poate nu sunt în forma cea mai bună şi nu trebuie să tragă de ei, ci să rezolve lucrurile într-un ritm mai lent pentru ei.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close