Antena 3 CNN Horoscop 24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii au o relaţie dificilă cu partenerul de viaţă, iar Balanţele sunt hotărâte şi energice

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii au o relaţie dificilă cu partenerul de viaţă, iar Balanţele sunt hotărâte şi energice

În prima parte a zilei ţinem cu dinţii de ce este al nostru şi de ideile noastre, însă după-amiază putem fi un pic mai deschişi.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii au o relaţie dificilă cu partenerul de viaţă, iar Balanţele sunt hotărâte şi energice
de Georgiana Adam    |    24 Feb 2021   •   08:57

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Discuţii legate de bani în casă, sau cu apropiaţii, sau poate doar cu ei înşişi. Îşi fac calcule şi sunt destul de zgârciţi, dar aşa trebuie să se întâmple.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua poate aduce, mai ales în prima parte a zilei mobilizare pentru a rezolva diverse lucruri, sau sunt hotărâţi şi iau o decizie pe care o vor pune în practică zilele următoare.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

O zi foarte bună, de reuşită pentru ei, mai ales dacă dezleagă o enigmă, sau îşi dau seama de cauzele unor lucruri cu privire la sănătate sau bani.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce spirit social, dorinţă de a ieşi la întâlniri, de a accepta invitaţii, de a face parte din ceva ,acolo unde este multă lume. Atenţie la bani însă după-amiază, cheltuieli imprundente.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua poate aduce discreţie în prima parte, dar după-amiază au energie şi surprind pe toată lumea. Unii se pot răzgândi în legătură cu o acţiune şi cam dau peste cap şi planurile altora. 

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este o zi în care sunt în formă până în prânz. După prânz, energia cade şi poate că e bine să facă activităţi mai lejere după ora 14, sau chiar să se extragă şi să amâne nişte treburi.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Foarte frumoasă zi în prima parte, pentru că lucrurile ies şi sunt foarte hotărâte şi energice. Suprize în a doua jumătate a zilei. Află lucruri despre unii, despre alţii, sau poate renunţă la a mai participa la un eveniment. Se răzgândesc pe nepusă masa. 

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Tensiuni spre seară, poate nu sunt mulţumiţi de ce se întâmplă în cămin, doleanţele cuiva, cererile/reproşurile partenerului de viaţă. Seara poate fi un pic dificilă. 

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Vorbim de o zi care aduce spor în prima parte, deci toate investiţiile care sunt făcute până în prânz sunt foarte bune. După-amiaza, atenţie la lege. O greşeală poate fi grav amendată.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Atenţie la sănătate, mai ales după-amiază. E bine să eliminaţi din dietă sau din felul în care vă îngrijiţi, acele activităţi care poate sunt toxice, chiar dacă vă plac foarte mult. Relaţia cu partenerul de viaţă este dificilă.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vorbim de o zi care aduce tensiuni relaţionale. Poate sunt nemulţumiţi sau mofturoşi în legătură cu nişte persoane care nu i-au deranjat, dar nu au neapărat chef să fie drăguţi.

24 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pot fi mai sensibili la alegeri sau la probleme de sănătate. În tot cazul, li se poate părea multora dintre ei că sunt se îmbolnăvesc. Nu este decât o uşoară iphondrie din cauza tranzitelor. O zi un pic complicată, mai ales în a doua jumătate şi mai ales pentru aceia care nu sunt lângă prietenii ce pot să le ofere o vorbă bună.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close