Antena 3 CNN Horoscop 25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu permit minciunile, Scorpionii sunt nervoşi

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu permit minciunile, Scorpionii sunt nervoşi

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Enegie, tonus şi îndrăzneală astăzi. Suntem puşi pe fapte mari. O zi care ne cere decizii cu foarte multă responsabilitate şi e bine să facem lucruri care ne onorează.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii nu permit minciunile, Scorpionii sunt nervoşi
de Alin Tarnovschi    |    25 Noi 2020   •   08:22

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Iau hotărâri sau se confruntă cu cineva, dar sunt îndrăzneţi, au argumente şi sunt foarte tranşanţi. Nu permit minciunile.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, alţii acţionează în jurul lor şi e bine să stea departe de conflicte pentru că în felul acesta vor putea vedea cine, ce, cum gândeşte şi ce interese are.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Propuneri foarte interesante, care vin din partea altora. Poate că îşi iau un model sau admiră o persoană care a făcut lucruri extraordinare, care le-ar prinde bine şi lor şi urmează sfaturile şi modelele pe care le văd.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, curaj. În familie sau la locul de muncă trebuie să adopte o poziţie instransigentă. Nu este rău, alţii le dau dreptate şi chiar îi susţin şi dacă se merge pe mâna lor, lucrurile ies mai bine.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi aducătoare de concluzii. Pun cap la cap nişte informaţii şi abia aşa au la finalul zilei o imagine mai amplă a lucrurilor care se desfăşoară acum. Nişte veşti bune şi de la o persoană cu putere

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim de multe griji financiare, multe frământări, mai ales dacă banii merg în tot felul de părţi, nu spre interesul lor, ci spre a-i ajuta pe alţii. Poftele trebuie puţin amânate.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, există riscul, mai ales spre seară, unui conflict sau a unei poziţii instransigente şi dure faţă de gestul unei persoane care deranjează balanţele. Dar asta este, trebuie să îşi spună opinia.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce muncă şi efort, lucrează contracronometru şi pot fi un pic marcaţi de acest efort pe care îl depun, mai ales dacă trebuie să lucreze pentru alţii. Marcaţi spre seară, obosiţi sau enervaţi.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, o zi cu tot felul de idei năstruşnice, au chef de joacă sau abordează toate sarcinile într-un mod mai lejer. Spre seară, constată că nu au făcut bine şi mai ales dacă au avut nişte excese.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Tot felul de frământări, de griji, în casă şi în cămin. Fie pentru probleme administrative, patrimoniale, fie relaţiile nu sunt tocmai bune şi iar sunt într-una din acele zile în care se pot simţi singuri pe baricade.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, foarte multe gânduri şi planuri astăzi. Un pic dezordonate şi trebuie să le aşeze în ordine. Unele proiecte, însă nu sunt pentru acest moment şi trebuie să taie de pe listă sau să amâne.

25 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce frământări materiale, financiare. Este posibil să aibă în plan o cheltuială, dar este un pic mai mare decât le permite buzunarul. Poate pentru a face faţă unei invitaţii sau pentru a fi prezenţi la un eveniment important pentru ei. Trebuie să stea bine să cântărească dacă e locul lor acolo şi dacă merită banii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close