Antena 3 CNN Horoscop 3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au atenționare de bani, Capricornii își pun calitățile în valoare

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au atenționare de bani, Capricornii își pun calitățile în valoare

3- 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna aceasta se arată a fi foarte spirituală pentru că avem tranzite în zodii speciale, în Vărsător și în Pești. Așa încât toate gândurile noastre bune se vor îndrepta către toți semenii noștri.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au atenționare de bani, Capricornii își pun calitățile în valoare
de Gabriel Dano    |    02 Mai 2021   •   09:25

Zilele un pic mai delicate pot fi cele de marți seară, mai ales, și miercuri dimineață, în special, când între pofte, dorințe și necesități s-ar putea să fie o mare diferență.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Au un început de săptămână grozav, mai ales pentru că se află sub semnul prieteniei. Au multe de spus, sunt generoși, oferă sfaturi, prietenii le pot mulțumi pentru prezența lor. Nu stau foarte bine cu banii, mai ales cei care au chetuit mult în utima vreme, trebuie să fie economie, dar finalul de săptămână vine cu idei și planuri noi.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

O săptămână în care au multe lucruri de făcut, mai ales în primele trei zile. Sunt multe lucruri de ordonat, poate au musafiri în continuare și capul le este numai la treabă și la tot felul de sarcini pe care vor să le bifeze. Finalul de săptămână este recomandat pentru încărcarea bateriilor.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Contact cu persoane aflate în străinătate, mai ales luni și marți. Poate că unii Gemeni chiar reușesc să facă o deplasare sau vizite foarte speciale. Pentru miercuri și joi este recomandat să fie foarte pașnici, foarte calmi.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Săptămâna depinde de relațiile pe care le au și de persoanele foarte apropiate cu care s-au înconjurat. Mai ales luni și marți e important cine le stă alături. Pentru joi și vineri, însă, se anunță călătorii sau vizite. În tot cazul, contacte cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei este o săptămână foarte relațională, se întâlnesc cu multe persoane, dar și multe persoane vorbesc depre Lei și află lucrul acesta. Luni și marți, reușesc să fie apreciați și lăudați. Atenția la bani, miercuri, pot fi tentați să dăruiască sau să ajute pe cineva. Să-și ia gândul însă de la a primi niște bani înapoi. În weekend, călătorii.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, multe treburi luni și marți. Sunt foarte harnice, rezolvă multe lucruri și mai ales se ocupă de ce din jur. Știu să-i pună și pe alții la treabă, dacă și-au asumat niște responsabilități. Miercuri, joi și vineri sunt zile foarte valoroase pentru relațiile personale. Vor să fie apreciate și lăudate. În weekend își încarcă bateriile.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, atmosferă foarte frumoasă, luni și marți. Sunt joviale, au o vorbă bună o încurajare sau un sfat pentru cei din preajmă. Sunt foarte harnice și în a doua jumătate a săptămânii, dar accentul cade pe sănătate și îngrijire.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionilor săptămâna le aduce o atmosferă foarte plăcută în casă, mai ales luni și marți. Vorbe bune, se schimbă informații, află vești bune despre diverse persoane din familie. Fac planuri de viitor în care se sprijină, poate pe unii membri ai familiei. A doua jumătate a săptămânii este foarte delicată - au nevoie mare de tandrețe și iubire. În weekend, atenție la sănătate - e nevoie de odihnă.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Zilele de luni și marți aduc vești, informații, sfaturi, daruri. nu fac vizite prea luni, dar o persoană în vârstă, aproapiată, poate fi foarte importantă pentru ei, poate simt nevoia să o viziteze. În a doua jumătate a săptămânii, odihnă în casă sau poate în locurile unde ei se simt ca acasă reușesc cu adevărat să se relaxeze. În weekend, chef de distracție.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt foarte grijulii și serviabili, luni și marți. Fac multe lucruri pentru cei din jur, sunt harnici, își pun atuurile și calitățile în valoare, lumea îi apreciază, dar mai ales rezolvă lucruri. Pentru joi și vineri, călătorii, drumuri, dar și vorbe cu o persoană aflată la distanță. În weekend, în casă sau chiar în dormitor, pentru mai multă odihnă.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Sunt energici, luni și marți. Poate își doresc să fie în centrul atenției, au vervă, au umor și poate fac o atmosferă foarte bună în jurul lor, spre bucuria și a celor prezenți. Pentru joi și vineri, atenție la bani, dar și la sănătate. Poate că dieta trebuie reglată, astfel încât să nu aibă surprize. Pot simți nevoia să fie generoși. În weekend, o călătorie sau vizită.

3 - 9 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Luni și marți sunt cu gândul în altă parte, parcă nu ar fi pe planetă, au o stare de spirit cu totul specială, sunt într-o dispoziție foarte spirituală. Se pare că persoanele în vârstă sunt preferatele lor și poartă discuții foarte profunde. Joi și vineri au altă stare de spirit, în continuare însă duioasă pentru cei din jur și dornică de a ajuta. Însă sunt mai tonici și mai energici, foarte empatici cu lumea din preajma lor, de aceea e bine să se afle lângă persoane curajoase și tonice. Pentru weekend, planuri financiare - își pregătesc agenda pentru următoarele proiecte.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close