Antena 3 CNN Horoscop 3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de sprijin, Peștii dau dovadă de istețime financiară

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de sprijin, Peștii dau dovadă de istețime financiară

O zi bună dacă știm să ne purtăm interesul și să ne vedem de grijă. Fără imprudențe azi! Gemenii au parte de sprijin, Peștii dau dovadă de istețime financiară.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au parte de sprijin, Peștii dau dovadă de istețime financiară
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   08:46

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previziunile astrale pentru fiecare zodie.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Sunt foarte atenți la ce fac ceilalți cu banii lor sau cu promisiunile pe care le-au făcut Berbecilor. Pot afla secrete sau pot observa detalii care altădată le-au scăpat, de aceea știu mai bine cum să colaboreze cu persoana.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii negociază mult astăzi despre drepturi și obligații, poate reușesc să convingă pe cineva să își facă treaba, mai ales dacă ilustrează faptul că viitorul va fi bun pentru toată lumea. 

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Muncă astăzi, nu singuri ci sprijiniți de o persoană care le vine foarte mult în întâmpinare. Vor găsi niște soluții miraculoase la probleme financiare sau de sănătate.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii pot avea o zi bună dacă se află lângă persoanele potrivite, pentru că au nevoie de afecțiune, de tandrețe și o pot primi de la cei care nu sunt lângă ei. De la distanță - mesaje foarte bune.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Poate că unii încearcă să își încarce bateriile azi, sunt mai discreți și au nevoie de liniște și tihnă pentru ei. Vor evita persoanele obositoare! 

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

O zi cu multe analize financiare sau în căutarea unor soluții practice la niște probleme cu cheltuieli puține, consum energetic mic, dar cu rezultate mari. Pot reuși asta dacă se consultă cu niște specialiști.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt cu ochii la bani și pot spori astăzi. Cumva pot face în așa fel încât fie să încaseze sume noi, fie evită nițte pierderi, mai ales dacă nu cheltuie sau evită niște plăceri. 

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni o zi în care flerul, intuiția, simțul interior le spun ce e bine și ce nu pentru ei. Merg pe flerul lor încercând niște soluții au proiecte noi.

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce comoditate sau indispoziții de tot felul. Nu au chef de lucruri complicate, unii poate și din pricina sănătății, de aceea cel mai bine ar fi să nu se implice în activități și să se îngrijească.  

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au nevoie de iubire, pun accentul pe asta, poate unii se întreabă de unde o mai pot colecta și dacă relațiile cu cei din jur sunt într-adevăr pe cât de calde și le doresc. Se pot simți un pic la distanță față de cei apropiați.  

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au autoritate astăzi și trebui să își asume responabilitățile, chiar și cele care nu le prea plac sau pentru care nu au chef. E însă o zi cu spor dacă fac ceea ce e în agenda lor. La finalul zilei sigur vor încasa un bonus.  

3 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti vorbim de o zi în care dau dovadă de istețime financiară. Dacă se mi uită odată peste acte pot descoperi o modalitate prin care pot câștiga ceva mai mult.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close