Antena 3 CNN Horoscop 6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii așteaptă o veste importantă, Săgetătorii pun bani deoparte

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii așteaptă o veste importantă, Săgetătorii pun bani deoparte

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Un pic de nesiguranță astăzi. Poate ne frământă tot felul de lucruri, la muncă sau acasă, dar le vom depăși dacă avem răbdare. O zi cu puține complicații sufletești, mai ales dacă avem sentimentul că ceilalți nu ne lasă să trăim noi fericiți sau să ne facem gusturile.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii așteaptă o veste importantă, Săgetătorii pun bani deoparte
de Mia Lungu    |    06 Noi 2020   •   09:22

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Sunt posibile discuții în contradictoriu cu cineva din casă. Este un conflict de opinii. Dacă privesc din altă perspectivă, poate știu cum să discute.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Se pot anunța, mai ales în prima parte a zilei, vești surprinzătoare de la muncă. Sau descoperă că ceva nu este făcut așa cum s-au înțeles. E bine să aibă mai mult tact.

7 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii întâlnesc noi oameni, Vărsătorii sunt cuceritori

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce mai multe nemulțumiri, tot felul de sarcini de care nu au chef, nu se mobilizează sau nu sunt într-o formă fizică foarte bună. După-amiază însă e un pic mai bine.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Rac ziua marchează și pentru ei tot felul de emoții, neliniști, în legătură cu o persoană din familie sau cu o treabă ce trebuie rezolvată în familie. Și nu prea știu exact cum să o abordeze.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, o zi cu chef mai puțin de muncă. Sau se necăjesc repede dacă ceva nu funcționează sau cineva nu functționează la locul de muncă. E bine să trateze mai detașat lucrurile.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, dispute cu apropiații, legate de cine știe ce problemă. Își expun cu sinceritate opiniile dar pot constata că alții gândesc altfel și li se cer argumente mai subtile și nu au chef să intre atât de adânc în problemă. Atenție și la bani: fără cheltuieli azi.


6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, mai ales după-amiază, pot exista conflicte de opinii. Unii oameni pot fi nemulțumiți de deciziile pe care le iau sau de poziția intransigentă pe care o adoptă, mai ales dacă nu acceptă să fie contraziși.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii așteaptă o veste importantă, se pare, și pun cap la cap niște informații pe care le aud. Nu sunt foarte clare, dar intuiția lor completează acolo unde nu au date.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii pot fi preocupați să pună bani deoparte, sau au deja și fac tot felul de calcule financiare în legătură cu niște rezerve secrete. Și este posibil să aibă o intuiție cum să salveze bani.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Discuții un pic tensionate, mai ales după-amiază, cu o persoană importantă pentru ei în acest moment, și pot fi surprinși de deciziile sau de ideile acelei persoane.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Este posibil să digere mai greu astăzi, soluțiile cu care vine un colaborator sau recomandările care li se fac de sus de la șefi sau de la autorități.

6 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru pești, ziua poate aduce astăzi temeri financiare, mai ales dacă au un proiect, vor să facă o cheltuială și nu prea pot sau partenerul de viață spune pas.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close