Antena 3 CNN Horoscop 7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele amână unele cheltuieli, Vărsătorii nu mai suportă sfaturile altora

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele amână unele cheltuieli, Vărsătorii nu mai suportă sfaturile altora

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Putem avea sentimentul unei pierderi astăzi sau, pur și simplu, noi renunțăm la ceva, dar asta ne doare. E o zi un pic complicată, dar să avem răbdare!

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele amână unele cheltuieli, Vărsătorii nu mai suportă sfaturile altora
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   09:13

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii pot de dezamăgiți de o persoană care i-a bârfit și în care au avut mare încredere sau pe care au ajutat-o financiar.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce tensiuni din cauza orgoliilor, dar se confruntă cu persoane foarte importante pentru ei, pot fi părinți, parteneri de viață sau șefi.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, supărările pot fi legate de probleme de sănătate - ale lor sau ale unei persoane pe care o îngrijește. Poate și lipsa banilor este un motiv.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au nevoie de mai multă iubire decât primesc și lipsa gesturilor frumoase, a tandreții și înțelegerii îi face să sufere astăzi. 

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce neliniște și nesiguranță, mai mult din cauza unei persoane pe care nu știu cum să o înțeleagă sau ce loc să îi ofere în viața lor sau se tem să nu îi dezamăgească.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este complicată din cauza unor probleme juridice, ceva legat de acte, care nu se rezolvă la timp.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe vorbim de bani și amânarea unor cheltuieli. Își doresc multe lucruri, dar nu este cazul să scoată bani din buzunar astăzi.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii au o zi cu stări fluctuante, și bune și mai puțin bune. De aici și lipsa chefului de a rezolva lucruri. Mai ales cei care fac drumuri pot să se resimtă în urma efortului.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenționare cu privire la sănătate, mai ales lăcomia este amendată. Sunt recomandate abstinența, liniștea și somnul!

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim de o mare nevoie de iubire și de tandrețe, de aceea vor căuta afecțiune la persoanele care sunt disponibile pentru ei.  

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au multe responsabilități pe care ei le văd rezolvate într-un anumit fel și se confruntă cu persoane care le impun soluții ce li se pare nedrepte sau ilogice.

7 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, zi complicată dacă au avut prea multe speranțe nejustificate sau au crezut toate promisiunile unor persoane. Trebuie să învețe să se descurce și fără acel suport promis. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close