Antena 3 CNN Horoscop Adevaruri Ascunse. Semne că trebuie să îți schimbi locul de muncă. Cât ne influențează cifra de destin

Adevaruri Ascunse. Semne că trebuie să îți schimbi locul de muncă. Cât ne influențează cifra de destin

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre cât de afectați suntem de numerele de destin atunci când vine vorba de schimbările ce apar în viața profesională.

Adevaruri Ascunse. Semne că trebuie să îți schimbi locul de muncă. Cât ne influențează cifra de destin
Sursa foto: Foto:Captură Antena 3
08 Feb 2020   •   19:51

”Sunt anumite numere de destin pe care nu le poți bate în cuie la locul de muncă. 5 și 9. La fel de bine poate să apară și la 3. Nu și la 1. 1 este conservator, e foarte tipicar și meticulps. Însă îl poți face să schimbe locul de muncă dacă face ceva ce nu îi place”, a spus Mihai Voropchievici.

”5, prin excelență, e cel mai adaptabil. La fel și 9. în schimb, 3 este cel mai norocos la schimbarea de la locul de muncă”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Semne că trebuie să îți schimbi locul de muncă:

* Vrei o schimbare. Te-ai plafonat și te gândești să o iei din loc. 

Trebuie să te uiti în tine si să scoți pe tapet nemulțumirile. Cei care pleacă pentru că se plictisesc, sunt plictisiți de muncă.

* Nu mai rezonezi cu locul în care lucrezi. 

Sunt oameni care preferă schimbările, noutățile, să aprofundeze în domeniu. Însă sunt și oameni care se cufundă în rutină și nu sunt interesați de schimbare. Ei sunt extrem de importanți pentru că, datorită lor, aventurierii pot pleca să exploreze.

* Gândul că trebuie să pleci la birou îți provoacă anxietate.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close