Antena 3 CNN Horoscop Ascendentul - cum ne influenţează viaţa şi de ce la unii nu apare. Dezideriu: Asta e masca pe care o purtăm, trebuie să vedem ce trece mai departe

Ascendentul - cum ne influenţează viaţa şi de ce la unii nu apare. Dezideriu: Asta e masca pe care o purtăm, trebuie să vedem ce trece mai departe

Ascendentul începe să se manifeste adesea în jurul vârstei de 27-30 de ani, dar acest lucru poate apărea şi mai devreme, în funcţie de cum se maturizează fiecare dintre noi, a explicat consultantul în astrologie Dezideriu, la Antena 3.

Ascendentul - cum ne influenţează viaţa şi de ce la unii nu apare. Dezideriu: Asta e masca pe care o purtăm, trebuie să vedem ce trece mai departe
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   18:56

"În ce priveşte ascendentul, se ia în considerare vârsta de 27-30 de ani, dar se poate face şi mai devreme. 

Ascendentul primează după o anumită vârstă. Şi e important, pentru că aceasta e masca pe care o purtăm şi trebuie văzut ce reuşim să treacă mai departe, cum ne văd ceilalţi", a explicat consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

Totuşi, există oameni care nu se maturizează şi, în cazul lor, ascendentul nu apare.

"Dar sunt oameni care nu se maturizează, rămân copii. La ei, nu apare ascendentul niciodată", a explicat Dezideriu.

Urmează un Mercur retrograd intens şi două eclipse

Luna iunie va fi una interesantă din punct de vedere astral, vor fi două eclipse, iar consultantul în astrologie Dezideriu a explicat la Antena 3 ce va însemna acest lucru pentru mulţi dintre noi.

În plus, "Soarele şi Mercur vor fi la o distanţă foarte mică mâine (duminică), durează câteva zile, va fi un soi de Mercur retrograd, dar mai intens. 

Dacă vorbim de Mercur retrograd, vorbim de probleme de comunicare, bâlbe, aparate care nu vor să funcţioneze", a explicat consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

Ce este ascendentul şi cum ne influenţează viaţa

×
Subiecte în articol: dezideriu ascendent
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close