Antena 3 CNN Horoscop 14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac bani, Fecioarele dau sfaturi

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac bani, Fecioarele dau sfaturi

Hărnicie și istețime astăzi. Avem idei originale. Să fim curajoși și să le punem în practică! O zi frumoasă, pentru multți dintre noi, pentru că rezolvam foarte multe lucruri în plan practic.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac bani, Fecioarele dau sfaturi
de Mia Lungu    |    14 Noi 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Discuții la locul de muncă despre cum se rezolva lucrurile astfel încât să fie mai eficienți și să câștige mai mulți bani. Și lumea îi ascultă.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate să aducă inspirație și creativitate. Trebuie să meargă pe soluțiile inspirate de intuiția și sufletul lor.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au treabă în casă, sau rezolva tot felul de activități. Pentru a se organiza mai bine la locul de muncă sunt ajutați de familie sau de colegi și pot avea vești bune, material.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ședințe astăzi, discuții și informații. Fac săpături și investigații, pentru că au nevoie de date și ele sosesc de la o persoană cu foarte multă credibilitate și experiență.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce bani. Nu mulți, dar suficienți pentru a se descurca mai departe. Sunt foarte mulțumiți de cum se rezolvă lucrurile.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, intuiție și sensibilitate, cu care se ghidează inclusiv în afaceri dar și în relațiile amoroase, astăzi. Relația cu copiii este extraordinară. Dau multe pilde și sfaturi.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate aduce spirirt de observație și este foarte bine, pentru că sunt foarte atenți la ce se întâmplă cu ceilalți. Și poate, în felul acesta, sar în ajutorul unor persoane care sunt recunoscătoare pentru ceea ce primesc.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii pun preț pe prieteni sau vor să fie mai populari astăzi. Reușesc să iasă în evidență. Au câte o glumă sau o observație încurajatoare pentru fiecare. Primesc și sugestii bune.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii ies în evidență prin experiența lor de viață, prin istețime. Nu e cazul să îi sfătuiască pe alții, dar își dirijează afacerile foarte bine. Cumva, înmulțesc banii.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii, sunt atenți mai mult la ce se vorbește în sferele înalte ale puterii. Poate pentru că așteaptă vești pe cale oficială, niște acte importante sau șefii au anunțuri care îi pot aspecta foarte bine pe Capricorni.

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt atenți la alții, ce spun și mai ales ce au de dat. Și, cumva, nu vor să scape o oportunitate. Sunt ajutați să-și rezolve problemele. 

14 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au și ei astăzi întâlniri foarte importante, mai ales până în ora 16:00, când pot da de o persoană mai greu accesibilă sau năzuroasă. Sunt apreciați, sunt lăudați și încurajați să meargă mai departe

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close