Antena 3 CNN Horoscop 1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna vine cu un tonus bun pentru Fecioare, weekend-ul aduce călătorii pentru Berbeci

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna vine cu un tonus bun pentru Fecioare, weekend-ul aduce călătorii pentru Berbeci

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Primele trei zile ale săptămânii sunt favorabile pentru relații, discuții și negocieri. Joi și vineri pot fi delicate și sentimentul de pierdere, sau că alții ne păcălesc, poate fi accentuat. O săptămâna în care ne bazăm destul de mult pe alții, fie că le urmăm sfatul, fie că avem de negociat. Care ne cere diplomație, tact, să știm să ascultăm, să știm să iertăm, dar și să ne spunem cuvântul.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna vine cu un tonus bun pentru Fecioare, weekend-ul aduce călătorii pentru Berbeci
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2021   •   10:10

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii încep săptămâna în forță cu energie pentru muncă. Marți și miercuri sunt zile foarte valoroase, cu diverse întâlniri, discuții, privind viitorul, proiecte noi și sunt foarte stimulați de aceste discuții.

Pentru joi și vineri, însă, tensiuni dacă au sentimentul că ei nu câștigă atât de mult sau că alții. Speculează niște situații mai mult în avantajul lor și rămân ei păgubiți. În weekend, posibile călătorii cu scopuri sentimentale sau pentru rezolvarea unor probleme.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prima parte a săptămânii este foarte valoroasă în plan profesional. Multe întâlniri de lucru unde se discuta multe solutii posibile. Poate chiar și rezolvări cu autoritățile au loc acum. Mai ales dacă cineva îi consiliază foarte bine, cum să se descurce în probleme juridice, cu contracte. Și le prind foarte bine aceste sfaturi. Și ei își văd de treaba și pot obține rezultate.

În orice caz, sunt foarte organizați. Pentru a două jumătate a săptămânii, aspecte un pic mai tensionate în întâlnirile cu persoane farte apropiate, acolo unde trebuie să discute de bani, de avantaje și drepturi. În weekend, poate fi de relaxare pentru unii dintre ei, așteptând ceva bun de la cei din jur.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna începe, în prima parte a zilei de luni, cu tot felul de gânduri legate mai mult de trecut și cum să să se poziționeze ei de acum înainte față de niște situațîi ce continuă să fie nerezolvate. Fie în familie, fie privind stabilitatea lor la locul de muncă. Dar sunt într-o formă grozavă, marți și miercuri.

Foarte inspirați, vin cu soluții, au o nouă viziune și se deschid posibilității de rezolvare. Tensiuni joi și vineri la locul de muncă și riscă să nu se înțeleagă cu colegi și colaboratori care nu-și fac treaba sau văd altfel lucrurile. De aceea, pot sta pe telefoane, negociază și discută și în weekend.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ședință, poate chiar de la începutul zilei de luni. Unde se stabilesc acorduri și se clarifică foarte multe aspecte. Sunt foarte diplomați marți și miercuri și asta prinde bine, și în familie și la locul de muncă. Încearcă să convingă pe cineva să își schimbe opinia, poziția, gândurile sau să între în tabăra lor.

Discuțiile sunt bune și în ceea ce privește interesele legate de avere. Însă, au joi și vineri, o dispoziție mai mult sentimentală, de dragoste, de duioșie. Cineva să se gândească și la interesul lor. Muncesc în weekend pentru a recupera un timp pierdut sau ceva ce nu au rezolvat la timp.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, săptămâna aduce o preocupare legată de bani și sunt foarte motivați încă de luni. Discuții și ședințe multe, cu intelegere însă, marți și miercuri. Se pot stabili acorduri sau discuta cu persoanele care le cânta în strună, dar asta și pentru că ei au foarte mult farmec, deschid multe uși, știu să se facă înțeleși, auziți, pot avea chiar succes.

Rezolvă niște probleme legate de acte sau dau o lucrare la timp. Pentru joi și vineri tensiuni, fie în familie, oboseală, atenție și la sănătate. Dar pot avea sentimentul că dacă nu își joacă bine cărțile riscă să piardă, și mai mult teama asta îi face să fie preocupați.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna vine cu un tonus foate bun. Sunt hotărâte să facă lucrurile pe care și le-au propus. Sunt foarte bine mobilizate și energizate și discuta despre bani. Discuta niște termeni foarte avantajoși pentru ele sau știu cum să rezolve lucrurile că să nu piardă bani.

În tot cazul, se reliefează, în colectivul de muncă, pentru că sunt foarte istețe și practice. Tensiunile de joi și vineri sunt legate de acte încurcate sau cadru administrativ complicat. În weekend, în familie.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt mobilizate, au un început de săptămâna fabulos. Sunt foarte inspirate, au încredere în viață, optimism, o dispoziție foarte bună. Pentru multe balanțe, dispoziția asta aduce succes și întâlniri bune. Pentru altele, doar o stare de suflet care le da curaj și încredere în viitor.

Tensiuni, însă, privind banii, joi și vineri. Mai ales dacă cheltuie imprudent, au cheltuit deja și își dau seama că au făcut-o degeaba. Și pot regreta o investiție. De aceea, în weekend pot face drumuri și descurcă acte, ca să ajungă la un deznodământ mai fericit, și juridic și financiar.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, prima parte a săptămânii este mai discretă, probabil că mai mult observă decât să implică în activități. Sau stau, își fac calcule, adună informații. Însă joi și vineri aspectele sunt tensionate și dacă au tras concluzii că ceilalți nu-și fac treaba, cineva îi păcălește sau nu le-au dat niște informațîi corecte, iau atitudine.

Și joi și vineri pot fi de-a dreptul provocatori sau furioși. Atât în familie fac discuții, cât și cu colaboratorii lor. Pun lucrurile la punct, sunt fermi, și nimeni nu ii poate convinge să cedeze. În weekend tot la bani se gândesc și încearcă să găsească soluții.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Sagetatori, începutul de săptămâna este foarte social, întâlniri cu prietenii. Pur și simplu sunt fermecători și vor să facă impresie. Sunt într-o formă foarte bună, de aceea le e ușor să comunice cu oricine, își propagă foarte ușor calitățile, vorbesc despre succesul lor. Trebuie să se abțină să promita mai mult decât fac sau să se prezinte într-o lumina incorectă sau exagerată.

Tensiuni joi și vineri - este posibil să descopere că o greșeală are consecințe. Trebuie să o recunoască, cu noblețe, cu tărie de caracter și să găsească o soluție la ea. S-ar putea chiar cineva din anturaj să le sesizeze lucrul asta și sunt necesare niște schimbări pentru a depăși momentul. De aceea, și în weekend sunt ocupați și analizează poate mai detașați și mai la rece, care e partea lor de responsabilitate, din lucrurile nerezolvate.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, începutul săptămânii aduce responsabilități diverse. Poate chiar li se dau niște sarcini mai importante și vor să facă față. Care le aduc și bani sau li se pune o funcție. Sunt plini de importantă și au încredere că pot duce lucrurile la bun sfârșit. Tensiuni apar, însă, joi și vineri și sunt legate de promisiuni neonorate.

Li s-a promis că li se dă cu ce să lucreze dar s-ar putea să descopere că sunt cam singuri și că lucrurile se bazează mai mult pe ei. Probabil că trebuie să își asume până la capăt să rezolve lucrurile, chiar dacă alțîi nu s-au ținut de cuvânt. Și stau și reflectează în weekend cum să pună problema în față șefilor. În tot cazul, în weekend au nevoie de relaxare și de reîncărcarea bateriilor.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, începutul de săptămâna este grozav. Pot primi invitații, propuneri, vești bune care vin prin mail, prin viu grai și sunt foarte onorați de această atenție colectivă pe care o primesc, chiar și de la șefi unii dintre ei. Poate chiar și vești bune la început de săptămână, pe cale administrativă, dacă au făcut niște diligențe pentru rezolvarea unor probleme.

Pentru joi și vineri, tensiuni însă, mai ales dacă ei țin să rezolve lucrurile într-un anumit fel. Sau dacă li s-a promis ceva și acum nu se respectă doleanța lor. Și își vor apară punctul de vedere. În weekend, cu prietenii și cu bucurie.

1-7 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, au gândul îndreptat către niște avantaje sau câștiguri sau bonusuri. Au investit ceva, cândva și acum aștepta o recolta. Așa că luni, marți și miercuri se vor gândi cum să pună mâna pe o avere sau pe bani. Aspectele sunt bune. Poate chiar fără să facă ei multe eforturi cineva le propune ceva sau le oferă cadouri sau avantaje.

Tensiunile de joi și vineri sunt legate de vești nu tocmai bune pe care le vor primi de la persoane aflate în străinătate, la mare distanță. Sau de niște încurcături în acte legate de bani. În weekend mintea le este tot la treburi și la o posibilă rezolvare a actelor încurcate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close