Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o relație complicată cu banii, Vărsătorii au atenționare la sănătate

Horoscop 1 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o relație complicată cu banii, Vărsătorii au atenționare la sănătate

Foarte multe încordări, astăzi, mai ales dacă avem obligații și nu avem niciun chef de ele. O zi cu atenționări și e bine să facem lucrurile la care ne pricepem. Iată horoscopul aferent zilei de 1 august 2020, pentru fiecare zodie în parte, prezentat sâmbătă, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 1 august 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au o relație complicată cu banii, Vărsătorii au atenționare la sănătate
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   10:30

Berbec - pot fi nemulțumiți de faptul că trebuie să facă ceva, dar nu cu voia lor. Pot apărea conflicte cu familia.

Taur - un drum poate fi dificil, așa că atenție pentru cei care ies din casă. Pe de altă parte, o întâlnire pe care și-o doresc să aibă loc nu se produce sau nu în termenii adecvați.

Gemeni - poti fi dezamăgiți de cineva care le-a promis că face sau le dă ceva și nu se mai întâmplă acest lucru. Sunt înșelați în așteptări.

Rac - tensiuni parteneriale, dispute. Toată lumea are argumente, așa că lururile sunt greu de adus la un numitor comun. Poate nu azi, în altă zi!

Horoscop 1 august 2020 cu Camelia Pătrășcanu

Leu - vorbim de sănătate, îngrijire și trebuie să fie un pic mai atenți la acest aspect, dar și de sănătatea altcuiva de care Leii au grijă și îți pun timpul și energia la bătaie pentru asta. Corvezi și tot felul de efroturi pentru alții.

Fecioară - ziua aduce o nevoie mare de libertate, de a face lucruri care le plac, însă nu au resursele necesare.

Balanţă - tensiuni în familie și disonanțe cu oamenii apropiați, chiar și cu partenerul de viață. Nu e cazul să înceapă niște dispute acum, pentru că ziua nu ajută la ajungerea unui numitor comun.

Scorpion - posibilitatea unor drumuri din obligație, dar care sunt destul de tensionate. așa că să-și calculeze mai bine agenda pentru azi, dacă ies din casă. Pe de altă parte, muncă.

Săgetător - bani cu zgârcenie dați sau ceruți de cineva și Săgetătorii refuză.

Capricorn - tensiuni. Poate în familie sau de dorul familiei. Pot avea sentimentul că nu au făcut destul, că nu au fost lângă cine trebuie, că nu au spus ce trebuie.

Vărsător - au o atenţionare cu privire la sănătate și o stare sufletească tulburată, poate pentru că văd lucrurile într-o manieră mai dramatică decât este cazul.

Peşti - o invitație care îi poate onora, dar nu sunt într-o formă foarte bună. Mai ales dacă trebuie să cheltuiască foarte mult pentru asta.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close