Antena 3 CNN Horoscop 1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc o moştenire, Taurii îşi uluiesc şefii

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc o moştenire, Taurii îşi uluiesc şefii

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Mărţişorul vine cu multă veselie astăzi, iar relaţiile sociale sunt spumoase.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Racii primesc o moştenire, Taurii îşi uluiesc şefii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   08:40

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previziunile astrale pentru fiecare zodie.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Primesc invitaţii frumoase, se întâlnesc cu persoane cu care au ce vorbi, iar asta le suscită multe idei noi în legătură cu planurile lor.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, muncă azi, dar frumoasă şi îşi pot ului şefii cu soluţiile lor practice, dar ingenioase.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua vine cu răsfăţ. Fie îşi cumpără un cadou, fie sunt ei cei care primesc azi, mai ales de la persoane aflate la distanţă. Şi e vorba de vorbe bune, telefoane şi sunt în centrul atenţiei.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce armonie în familie sau armonie conjugală, iar pentru unii nativi o veste chiar foarte mare. Unii pot primi o moştenire sau un ajutor nu foarte sperat.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au şi ei o zi foarte frumoasă azi, pot primi invitaţii sau ei vin cu ideea să meargă cu cei dragi într-un loc foarte special. Unora le suscită amintiri, pentru alţii este un loc foarte frumos pe care îl creează şi care va deveni o amintire frumoasă.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare vorbim de bani azi, obţinuţi prin munca lor, iar colaborările sunt foarte frumoase. În plus, au idei minunate şi care aduc spor financiar.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt inspirate, intuitive, inspirate mai ales în relaţii, pentru că ştiu ce să spună, cui să spună, cu cine să se întâlnească, iar asta face ziua bună şi pentru cei din jur, nu doar pentru ele. Primesc atenţii şi drăgălăşenii din partea celorlalţi.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii sunt mai sensibili astăzi, preferă să-i lase pe ceilalţi să strălucească, spune Luna lor în Balanţă, şi asta este bine mai ales în casă, pentru că ceilalţi se pot bucura de sprijinul lor.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt într-o mare formă, după-amiaza o petrec alături de prieteni şi ştiu să facă ziua celor din jur prin vorbe meşteşugite. Se laudă un pic, dar ştiu să aprecieze şi pe ceilalţi.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt într-o zi cu autoritate azi, fac muncă cu multă responsabilitate, îşi bifează toate obligaţiile şi pentru ei asta e o zi bună.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii dau foarte multe sfaturi şi fără să le fie cerute, dar sunt inspiraţi şi ştiu cum să plaseze aceste îndrumări pentru oameni. Fac o atmosferă plăcută şi în conversaţiile cu persoanele aflate la distanţă.

1 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii primesc atenţii de la cei din jur, se lasă răsfăţaţi, sunt atenţi însă, aşa că ştiu să fie fericiţi cu ceea ce primesc.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close