Antena 3 CNN Horoscop 10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi află drumul de viitor, Fecioarele să bată palma până în ora 18

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi află drumul de viitor, Fecioarele să bată palma până în ora 18

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Suntem practici şi mai puţin emoţinali astăzi, dar trebuie să ţinem cont de raţiune, care ne ajută să cântărim lucrurile şi să luăm decizii bune.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi află drumul de viitor, Fecioarele să bată palma până în ora 18
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2020   •   08:25

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Triumfă astăzi prin spiritul lor lucid, văd lucrurile foarte clar şi asta îi ajută să ia decizii bune.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce clarificări cu privire la viitor. Pun cap la cap nişte informaţii şi îşi dau seama care e cel mai bun drum de urmat.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

În prima parte a zilei, Gemenii au nişte rezultate foarte bune în plan material. Ştiu să speculeze o oportunitate sau o şansă ori cineva le dă ceva.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, vorbim de una din acele zile în care discuţiile sunt foarte puternice, mai ales cu partenerul de viaţă, privind ce au de făcut mai departe şi metodele prin care să-şi atingă obiectivele. Spre seară, au nevoie de ajutorul familiei.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

La Lei, vorbim de bani în prima parte a zilei sau rezolvarea lucrurilor care înseamnă un spor pentru ei. După-amaiza, e posibil să aibă loc nişte întâlniri amicale.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o zi fructuoasă, cu multe idei, iar după prânz pot veni şi banii. Ar fi bine să bată palma până în ora 18.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Nativii unei zodii îşi schimbă radical viaţa

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

La Balanţe, vorbim de şanse, mai ales după prâz, de a-i convinge pe cei cu care se întâlnesc de ideile lor, astfel încât să aibă mai mulţi susţinători şi e bine ca discuţiile să nu avanseze spre seară, pentru că atmosfera nu mai este atât de caldă.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce multă reflecţie. Stau pe margine şi observă ce se întâmplă în jurul lor şi e bine să nu se implice, pentru că au de observat detalii care altă dată le-au scăpat. Sunt cu ochii mai ales pe o persoană importantă pentru ei acum.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de întâlniri, noi cunoştinţe şi poate chiar fac curte unei persoane sau linguşesc, fac complimente. Nu este rău, dacă se sprijnă pe adevăr.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

La Capricorni, sensibilitate azi pentru tot ce înseamnă interes profesional şi poate nu sunt în una din acele poziţii de forţă. Au nevoie de timp să cântărească dacă să accepte o propunere sau nu.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii îşi fac calcule cu privire la viitor, mai ales după-amiaza au nevoie şi de un sfat de la o persoană specialist în această chestiune.

10 noiembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce mai ales după-amiaza discuţii şi poate chiar dispute cu partenerul de viaţă privind banii sau investiţiile ori diverse interese care poate nu mai sunt atât de comune. E nevoie de tact.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close