Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii ajung în centrul atenției, Săgetătorii se distrează departe de casă

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii ajung în centrul atenției, Săgetătorii se distrează departe de casă

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat, sâmbătă, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 11 ianuarie.Pragmatismul este cuvântul zilei. Ne ocupăm de treburile noastre, suntem foarte harnici, mai ales în prima jumătate a zilei, după-amiază urmează distracția.

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii ajung în centrul atenției, Săgetătorii se distrează departe de casă
11 Ian 2020   •   08:54

HOROSCOP Berbec - o zi foarte bună, dacă rămân centrați pe lucrurile pe care le au de făcut.

HOROSCOP Taur - ziua aduce destul de multă agitație, drumuri și călătorii sau pleacă într-o excursie, dar undeva unde întâlnesc persoane dragi.

HOROSCOP Gemeni - vorbim de pragmatism și de bani. Nu cheltuie, dar se pot distra și cu bani puțini.

HOROSCOP Rac - conservatorism. au grijă de ei și e foarte bine așa. sănătatea e și ea pe listă. după-amiază cheltuie de dragul lor. își fac o mică bucurie.

HOROSCOP Leu - nu vor să se agita și își fac un orar astfel încât să fie ei în centrul atenției. Și reușesc din plin.

HOROSCOP Fecioară - o zi a prieteniei, alină pe cineva sau pur și simplu sunt alături de o persoană care are nevoie de un sfat și știu să-l dea.

HOROSCOP Balanță - ordonează pe toată lumea, unele primesc musafiri, altele sunt musafiri.

HOROSCOP Scorpion - n-au timp de distracție, sunt puși pe treabă pentru că, cumva, perspectiva câștigului este foarte aproape, așa că se mobiliează.

HOROSCOP Săgetător - au chef de distracție, dar departe de casă. fac o excursie sau comunică cu o persoană aflată la distanță. Vești bune.

HOROSCOP Capricorn - Își fac planuri și folosesc din plin resursele pe care le au acum. Dacă au luat decizii zilele trecure, deja se mobilizează să le pună în practică.

HOROSCOP Vărsător - popularitate, astăzi, mai ales spre seară. Poate fi o invitație, pe care o acceptă cu plăcere, o ieșire în oraș.

HOROSCOP Pești - muncă, astăzi. Unii se ocupă foarte profesionist de sănătatea lor și merg numai în acele locuri unde știu că întâlnesc oameni care știu să aibă grijă de ei. Alții chiar lucrează, dar au și rezultate pentru că acolo unde aduc efortul lor se vede, se simte și se reglează lucrurile.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close