Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce schimbări majore pentru Tauri, Leii îşi urmează steaua norocoasă

Horoscop 11 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce schimbări majore pentru Tauri, Leii îşi urmează steaua norocoasă

Horoscop 11 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este Lună Nouă în Taur, aşa că ritmul banilor se schimbă, trebuie să fim mai pragmatici şi să ne cunoaştem mai bine interesul.

Horoscop 11 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce schimbări majore pentru Tauri, Leii îşi urmează steaua norocoasă
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   08:25

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, e vorba de o răzgândire în privinţa unei colaborări, un prieten nu prea se dovedeşte prieten, aşa că se bazează mai mult pe forţele proprii şi iau decizii în acest sens.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii spun lucrurilor pe nume, chiar dacă asta supără pe cineva foarte important pentru ei, dar nici nu pot lucra cu jumătăţi de măsură sau fără transparenţă.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, ziua şi această Lună Nouă pot aduce o schimbare de ritm în modul în care câştigă banii, mai ales dacă înţeleg o greşeală şi o corectează.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii pot avea o Lună nouă în Taur spornică şi aducătoare de beneficii, mai ales în a doua jumătate a zilei, mai ales dacă ei ştiu să pluseze, să interacţioneze şi chiar să se ţină de capul cuiva, să motiveze pe cineva.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, decizii noi şi importante, o Lună Nouă care poate să direcţioneze mulţi Lei pe calea unei schimbări de succes, şi în viaţă, dar şi în profesie. Sunt foarte hotărâţi să-şi urmeze steaua şi destinul.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, această Lună Nouă în Taur poate aduce o viziune nouă, poate în urma unei răspuns sau plan care se clarifică azi. Sau chiar un act.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au şi ele o schimbare de ritm, datorită lămuririi în legăpură cu o persoană: fie colaborează cu ea, fie nu mai colaborează. Ambele cazuri implică o schimbare. 

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, o bună motivaţie, chiar demonstrează în faţa altora că sunt foarte motivaţi să-şi atingă obiectivele, pledează foarte bine pentru asta. Dacă nu, sunt foarte multe decizii azi.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de muncă multă care poate contura o nouă direcţie profesională şi o schimbare, implicit. Pentru alţii, doar reorganizare foarte inspirată.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, idei ingenioase personale, trebuie să aibă încredere în ele, să le promoveze. Alţii sprijiină o persoană tânără, o ghidează foarte bine pentru a se realiza.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, această Lună Nouă în Taur pune pe alt palier relaţiile de familia, fie cu partenerul de viaţă, fie părinţii sau membrii familiei, în sensul în care şi drepturile lor simt ei că sunt apărate sau susţinute.

Horoscop 11 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, această Lună Nouă în Taur poate aduce o nouă idee, poate chiar un curs nou sau studii noi care pot duce la o nouă profesie, schimbări majore şi de optică, viziune dar şi de activitate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close